Ai 25RON pariu gratuit în fiecare săptămână dacă pariezi pe fotbal

2019-06-11 08:27:00 976 0

Chiar dacă în acest an nu avem un turneu final al Campionatului European sau al Cupei Mondiale pentru naționalele masculine de seniori, vara este „fierbinte” din punct de vedere fotbalistic. Din 7 iunie până în 19 iulie se desfășoară patru competiții internaționale: Cupa Mondială la fotbal feminin (7 iunie - 7 iulie), Campionatul European U-21 (16-30 iunie), Copa America (14 iunie - 7 iulie) și Cupa Africii pe Națiuni (21 iunie - 19 iulie). La Unibet.ro, poți primești un pariu gratuit de 25RON în fiecare săptămână dacă plasezi minim patru pariuri live cu miza minimă 25RON pe meciuri din turneele amintite. Accesează link-urile speciale de mai jos și profită de ofertă!

Pe platforma acestei case de pariuri online poți urmări live fiecare meci de la Copa America și Cupa Africii pe Națiuni! De asemenea, sunt peste 100 de piețe disponibile pentru evenimente importante, precum Cupa Mondială la fotbal feminin și Campionatul European U-21.

Pariază pe fotbal și câștigă un pariu gratuit de 25RON săptămânal!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot profita de ofertă?

 1. Loghează-te în contul tău Unibet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Plasează cel puțin 4 pariuri live cu o miză minimă de 25 RON pe meciuri din competițiile amintite (de luni, ora 00:00, până duminică, ora 23:59).
 3. După ce al patrulea pariu este decis, indiferent de rezultatele pariurilor, vei primi automat un pariu gratuit de 25 RON.

Termeni și condiții ofertă Weekly Free Bet Club

 • Oferta este valabilă atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei noi. Deschide cont acum!
 • Oferta se desfășoară în fiecare săptămână de luni până duminică, până pe 19 iulie.
 • Pentru a câștiga pariul gratuit săptămânal, trebuie să plasezi cel puțin patru pariuri live cu miza minimă 25RON, pe meciurile din următoarele competiții: Cupa Mondială la fotbal feminin (7 iunie - 7 iulie), Campionatul European U-21 (16-30 iunie), Copa America (14 iunie - 7 iulie) și Cupa Africii pe Națiuni (21 iunie - 19 iulie)
 • Fiecare selecție trebuie să aibă cota minimă 1.40.
 • Pariurile încasate nu sunt luate în considerare pentru ofertă.
 • Un jucător poate câștiga doar un pariu gratuit pe săptămână. Dacă nu știi ce este un FREEBET, accesează ACEST LINK.
 • Pariul gratuit acordat va fi valid timp de 7 zile.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe fotbal și câștigă un pariu gratuit de 25RON săptămânal!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult