Câștigi 250.000RON cu 4 scoruri corecte din etapa a 5-a a Ligii Campionilor!

583 0

Lyon vs Manchester City (27 noiembrie, 22:00), AS Roma vs Real Madrid (27 noiembrie, 22:00), PSG vs Liverpool (28 noiembrie, 22:00) și PSV Eindhoven vs FC Barcelona (28 noiembrie, 22:00) sunt meciurile din etapa a 5-a a grupelor Ligii Campionilor alese de Unibet.ro pentru concursul de pronosticuri U-Goal Predictor, care îți pot aduce marele premiu de 250.000RON. Participarea la acest concurs este gratuită, nu riști niciun leu. Ca să intri în cursă pentru premiu, trebuie doar să accesezi link-urile speciale din articol și să trimiți pronosticurile tale pentru scorurile corecte din partidele menționate.  Atenție: poți câștiga 50.000RON chiar dacă nu ghicești toate cele patru rezultate! 

Participă la U-Goal Predictor și vânează marele premiu!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum particip la concurs?

 1. Loghează-te în contul tău pe Unibet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum! 
 2. Accesează secțiunea concursului „Câștigă 250.000RON cu Liga Campionilor”. Pe ecran îți vor apărea cele patru meciuri din etapa a 5-a a grupelor Ligii Campionilor, care se joacă pe 27 și pe 28 noiembrie.
 3. Alege scorurile finale și apasă pe „Trimite”. 
 4. Dacă scorurile pronosticate de tine se dovedesc a fi și cele reale, câștigi premiul de 250.000RON.
 5. Dacă niciun participant nu ghicește cele patru rezultate, atunci cine are cele mai multe puncte primește 50.000RON (se acordă 30 de puncte pentru un scor corect și 10 puncte pentru ghicirea semnului 1x2). Dacă mai mulți concurenți se află la egalitate, premiul se împarte între ei în mod egal.

Termeni si condiții pentru U-Goal Predictor

 • Oferta este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Deschide cont acum! 
 • Câștigătorul va fi utilizatorul care a prezis corect toate cele patru scoruri din etapa respectivă. Pronosticurile pot fi editate până la ora meciurilor.
 • Dacă niciun participant nu prezice corect toate cele patru scoruri de scoruri, există un premiu de 50.000 RON pentru participantul care adună cele mai multe puncte.
 • In caz de egalitate pentru una dintre pozițiile din clasament, premiul va fi împărțit în mod egal între participanții respectivi.
 • Câștigătorii vor fi înștiințați prin email sau telefon în cel mult 30 de zile de la data câștigării premiului.
 • Fiecare jucător poate câștiga cel mult un premiu.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Participă la U-Goal Predictor și vânează marele premiu!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi