Ai 23 RON pariu gratuit în fiecare etapă a SuperLigii

2023-03-31 08:40:00 1,6k 0

Derby-ul etapei cu numărul 2 din Play-off-ul Superligii României este Universitatea Craiova vs CFR Cluj (2 aprilie, ora 21:00). Tot în această rundă este programat un alt meci foarte tare, Rapid vs Farul Constanța (1 aprilie, 21:45). Sunt și alte partide de urmărit în weekend-ul care urmează, iar dacă vrei să pariezi pe ele te sfătuim să profiți de oferta „Super 22+23” de la Superbet, care îți acordă un pariu gratuit în valoare de 23 RON în fiecare etapă de campionat. 

Plasează un pariu eligibil și transformă în cash pariul gratuit de 23 RON în fiecare etapă a SuperLigii

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT PRIMI PARIUL GRATUIT?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Optează pentru ofertă.
 3. Plasează un bilet cu miza minimă 22 RON exclusiv pe meciuri din etapa SuperLigii (31 martie - 3 aprilie pentru această rundă)
 4. Cota minimă eligibilă este 1.60 pentru biletele cu o singură selecție, respectiv 2.50 pentru biletele cu mai multe selecții.
 5. Indiferent de rezultatul pariului, primești un Free Bet de 23 RON.

Termeni și condiții ofertă „Super 22+23”

 • Această ofertă este valabilă pentru toți clienții în fiecare etapă din campionatul României. Deschide cont acum.
 • Trebuie să optezi pentru ofertă.
 • Sunt luate în considerare doar biletele cu selecții exclusiv din meciurile care se joacă în SuperLigă, care respectă miza minimă și cota minimă eligibile.
 • Nu sunt valide pariurile de calificare închise cu Cash Out, cele care primesc cotă 1.00, cele din oferta SuperExtra sau plasate în categoria Speciale.
 • Pariul gratuit este valabil 7 zile de la creditarea în cont și beneficiază de Cash Out, dar nu poate fi jucat în sistem.
 • Free Bet-ul poate fi plasat doar în secțiunile Sport și Live. Dacă este câștigător, primești profitul (câștig minus miză). Dacă evenimentul este anulat din diverse motive, pariul gratuit se întoarce în cont.
 • Beneficiezi de ofertă o dată pe etapă.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Plasează un pariu eligibil și transformă în cash pariul gratuit de 23 RON în fiecare etapă a SuperLigii

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult