20RON fără depunere la Netbet la verificarea contului!

2022-05-17 10:13:00 363 0

Casa de pariuri online Netbet vine cu o ofertă de nerefuzat pentru clienții noi - deschide cont prin link-urile speciale din articol și vei primi 20RON FĂRĂ DEPUNERE la deschiderea contului, cu codul de ofertă ”SPORT20”! De asemenea, poți încasa și pachetul de bun venit pentru prima depunere - 100% până la 500RON. Vezi în cele ce urmează ce ai de făcut

Deschide cont și încasează 20RON FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive cu codul ”SPORT20”!

Cum pot încasa 20RON FĂRĂ DEPUNERE la Netbet?

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

 1. Deschide cont prin ACEST LINK SPECIAL.
 2. Intodu codul ”SPORT20” în formularul de deschidere cont.
 3. Parcurge procesul deverificare KYC trimițând o copie după actul de identitate (detalii aici)
 4. În maxim 72 de ore de la finalizarea procesului de verificare vei primi cei 20RON fără depunere!


Termeni și condiții 20RON fără depunere

 • Pentru a fi eligibil pentru această ofertă trebuie să introduci codul ”SPORT20” în secțiunea "Cod bonus (opțional)" din ultimul pas al înregistrării pe NetBet Sport.
 • Completează cerințele ofertei - încarcă documentul (buletinul sau actul de identitate) pentru verificarea identității și așteaptă confirmarea procesării cu succes a acestuia.
 • În maxim 72 de ore de la completarea procedurii de verificare a identității, vei fi creditat cu 20 RON fără depunere
 • Cei 20RON fără depunere trebuie rulați de 6 ori. Se acceptă atât pariuri single cât și multiple, dar fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.60.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 3 zile din momentul primirii celor 20RON fără depunere.
 • Poți utiliza acești bani pentru orice sport, exceptând: pariurile pe sporturile virtuale și pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai și de câini care NU se iau în considerare pentru îndeplinirea condițiilor de pariere.
 • În cazul plasării mai multor pariuri pe același eveniment, se va lua în considerare doar primul pariu eligibil la calculul rulajului.
 • Nu vor fi luate în considerare, pentru îndeplinirea cerințelor de pariere ale bonusurilor: pariurile anulate, pariurile cash out, pariurile rambursate în caz de remiză (Miză Rambursată pentru Egal - Draw No Bet) și pariurile plasate cu Freebet-uri.
 • Dacă alegi să și depui, atunci vei primi de asemenea un prim pariu fără risc de până la 500RON. Detalii aici!
 • Oferta este limitată jucătorilor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se adresează jucătorilor din România și este limitată la o singură utilizare per jucător / IP / adresă / calculator etc.
 • NetBet își rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această ofertă în orice moment.

Netbet are o ofertă alternativă fără depunere la jocuri de cazino - 180 FREESPINS fără depunere. Detalii în articolul: 180 FREESPINS, fără depunere, la Netbet Casino!

Deschide cont și încasează 20RON FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive cu codul ”SPORT20”!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult