1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. 20RON FREEBET fără depunere la Netbet la verificarea contului!

20RON FREEBET fără depunere la Netbet la verificarea contului!

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-11-15 17:03:00

image 20RON FREEBET fără depunere la Netbet la verificarea contului!

Casa de pariuri online Netbet vine cu o ofertă de nerefuzat pentru clienții noi - deschide cont prin link-urile speciale din articol și vei primi 20RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE la deschiderea contului, cu codul de ofertă ”FOTBAL22”! Vezi în cele ce urmează ce ai de făcut

Deschide cont și încasează 20RON FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive cu codul ”SPORT20”!

Cum pot încasa 20RON FĂRĂ DEPUNERE la Netbet?

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

 1. Deschide cont prin ACEST LINK SPECIAL.
 2. Intodu codul ”FOTBAL22” în formularul de deschidere cont.
 3. Parcurge procesul deverificare KYC trimițând o copie după actul de identitate 
 4. În maxim 72 de ore de la finalizarea procesului de verificare vei primi cei 20RON fără depunere!


Termeni și condiții 20RON fără depunere

 • Pentru a fi eligibil pentru această ofertă trebuie să introduci codul ”FOTBAL22” în secțiunea "Cod bonus (opțional)" din ultimul pas al înregistrării pe NetBet Sport.
 • Completează cerințele ofertei - încarcă documentul (buletinul sau actul de identitate) pentru verificarea identității și așteaptă confirmarea procesării cu succes a acestuia.
 • În maxim 72 de ore de la completarea procedurii de verificare a identității, vei fi creditat cu 20 RON FREEBET fără depunere
 • FREEBET-ul de 20RON trebuie folosit pe un pariu de cotă minimă 2.50. Sunt acceptate atât pariuri single cât și multiple, dar în cazul pariurilor multiple fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 2.50.
 • Eventualele sume câștigate de pe urma freebet-ului sunt creditate ca și fonduri cash. Vei primi doar profitul, nu și miza. Află ce este un freebet.
 • Poți utiliza acești bani pentru orice sport, exceptând: pariurile pe sporturile virtuale și pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai și de câini care NU se iau în considerare pentru îndeplinirea condițiilor de pariere.
 • În cazul plasării mai multor pariuri pe același eveniment, se va lua în considerare doar primul pariu eligibil la calculul rulajului.
 • Nu vor fi luate în considerare, pentru îndeplinirea cerințelor de pariere ale bonusurilor: pariurile anulate, pariurile cash out, pariurile rambursate în caz de remiză (Miză Rambursată pentru Egal - Draw No Bet) și pariurile plasate cu Freebet-uri.
 • Oferta este limitată jucătorilor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se adresează jucătorilor din România și este limitată la o singură utilizare per jucător / IP / adresă / calculator etc.
 • NetBet își rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această ofertă în orice moment.

Netbet are o ofertă alternativă fără depunere la jocuri de cazino - până la 500 FREESPINS fără depunere. Detalii în articolul: Până la 500 FREESPINS, fără depunere, la Netbet Casino!

Deschide cont și încasează 20RON FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive cu codul ”FOTBAL22”!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX