Încasează 200RON FREEBET pe turneul de la Wimbledon!

2017-07-10 10:26:00 6,3k 0

Luni 3 iulie 2017 a debutat turneul de Grand Slam de la Wimbledon, iar pe durata zilei toate casele de pariuri online recomandate de PariuriX au venit cu promoții care de care mai atractive. Această agenție de pariuri sportive nu se lasă nici ea mai prejos oferind atât clienților noi cât și celor actuali posibilitatea de a încasa un FREEBET de 200RON. Dacă citești în continuare vei afla cât de simplu este!

PARIAZĂ ACUM PE WIMBLEDON ȘI ÎNCASEAZĂ FREEBET-UL DE 200RON!


Cum pot încasa FREEBET-ul de 200RON?

  1. Accesează contul tău de pariuri. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”200RON FREEBET - Wimbledon” și apasă butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează 10 pariuri single pre-meci sau live pe meciuri distincte de la Wimbledon. Poți paria pe orice partide, începând cu primul tur și încheind cu faza optimilor de finală (03.07 - 10.07). Sunt eligibile acele pariuri jucate pe o miză minimă de 50RON și cu o cotă de cel puțin 1.60. 
     

Ce trebuie să mai știu?

Promoția se desfășoară în intervalul 03.07.2017 - 10.07.2017, sau altfel spus, până la încheierea optimilor de finală (programul mai poate suferi schimbări în funcție de vreme). Freebet-ul va fi creditat în maxim 48 de ore de la încheierea promoției și poate fi utilizat doar pe evenimente de la Wimbledon (sferturi, semifinală sau finală). Pariul trebuie să fie de o cotă minimă de 2.00, iar dacă acesta este câștigător vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet, accesează ACEST LINK.

PARIAZĂ ACUM PE WIMBLEDON ȘI ÎNCASEAZĂ FREEBET-UL DE 200RON!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult