1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Punem la bătaie 4 invitații duble VIP la FCSB - Clinceni!, 3 pe Facebook, 1 pe stream.

Punem la bătaie 4 invitații duble VIP la FCSB - Clinceni!, 3 pe Facebook, 1 pe stream.

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-09-21 13:15:00

image Punem la bătaie 4 invitații duble VIP la FCSB - Clinceni!, 3 pe Facebook, 1 pe stream.

Așa cum v-am obișnuit în ultima vreme, punem la bătaie iar bilete la meciurile FCSB-ului! Urmează indicațiile din articol și câștigă una din cele patru invitații duble la VIP la FCSB - Clinceni (25/09) . AICI puteți găsi regulamentul complet al Concursului de Bilete Online PariuriX.

Accesează acum topicul de pe Facebook adresată concursului de bilete!

 

Cum particip la acest Concurs?

 1. Dă like la pagina de Facebook Pariurix și pagina de Facebook Betano.
 2. Dă like la postarea dedicată Concursului pe pagina de Facebook Pariurix și la propria postare.
 3. Lăsați un comment la postarea de pe Facebook dedicată Concursului. Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu, pe care doriți să îl luați la meci.
 4. Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu din rândul tuturor participanților eligibili care s-au înscris corect la extragere. Se vor acorda 3 bilete duble VIP la meciul FCSB - Clinceni de sâmbătă 25 septembrie, ora 21:00.
 5. Un al 4-lea bilet dublu VIP va fi acordat în cadrul streamului Casinos pe Twitch și Youtube. Urmărește streamul miercuri 22 Septembrie între 22:00 și 02:30, iar Florin îți va spune ce ai de făcut pentru a câștiga.

Vă rugăm să participați doar dacă chiar vă interesează să mergeți la meci! Biletele se ridică doar personal de către câștigători, pe baza buletinului, cu o oră înaintea meciului, așa că nu aveți cum și când să le vindeți. Așa că dacă sunteți de prin alte orașe și nu aveți de gând să mergeți la partidă, nu are rost să participați, deoarece anulați șansa altcuiva de a merge, care poate chiar ar vrea să fie prezent. Mulțumim de înțelegere.

 

Termeni și condiții

 • Participarea este deschisă începând cu acest moment și până sâmbătă 25 septembrie, ora 10:00
 • Participarea este complet gratuită.
 • Premiile constau în 4 bilete duble VIP la meciul FCSB - Clinceni de sâmbătă 25 septembrie, ora 21:00.
 • Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu la postarea de pe Facebook dedicată Concursului, pe care doriți să îl luați la meci. Nu este însă obligatoriu să mergeți cu acea persoană 
 • Câștigătorii vor fi contactați pentru a își da consimțământul de a ne da numele complet și numărul de telefon pentru a putea intra în posesia premiului.
 • Biletele vor putea fi ridicate cu o oră înainte de meci, de la un reprezentat PariuriX, din fața standului de bilete de la intrarea de pe Bulevardul Basarabia,
 • Intrarea la meci se face respectând legile în vigoare (certificat de vaccinare, test COVID sau dovada trecerii prin boală).
 • Concursul este doar pentru rezidenții din România cu vârsta de minim 18 ani.

Regulamentul complet poate fi consultat AICI.

Accesează acum topicul de pe Facebook adresată concursului de bilete!

 

OFERTĂ EXCLUSIVĂ Betano, doar prin PariuriX!

De asemenea te invităm, dacă vrei, să deschizi un cont la Betano deoarece avem o super ofertă exclusivă valabilă doar prin link-urile din articol: depui 500RON și joi cu 1,500RON! Te așteaptă 100% EXTRA + FREEBET de 500RON!

 1. Deschide cont prin acest link special până pe 30 septembrie 2021
 2. Efectuează un depozit de minim 25RON prin una din metodele de plată disponibile (fără Skrill și Neteller)
 3. Suma depusă va fi dublată instant în limita a 500RON, iar în funcție de valoarea depozitului vei primi în maxim 24 de ore și un FREEBET după cum urmează:
  • 100 RON FREEBET pentru o depunere de 100 – 199.99 RON
  • 200 RON FREEBET pentru o depunere de 200 – 499.99 RON
  • 500 RON FREEBET pentru o depunere de minim 500RON

Citește termenii și condițiile!

 

Câștigă una din cele 5 invitații duble la Universitatea Craiova - Dinamo

Dacă ești din Craiova, atunci avem un alt concurs pentru tine prin care punem la bătaie 5 invitații duble pentru Universitatea Craiova - Dinamo. Trebuie doar să urmezi indicațiile din ACEST ARTICOL.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX