Ai până la 1.200RON fonduri suplimentare doar sâmbătă, 12 decembrie

2020-12-11 23:50:00 1,3k 0

Sâmbătă, 12 decembrie 2020, PublicWin.ro are o ofertă specială pentru tine. Primești până la 1.200RON fonduri suplimentare (75% din valoarea primei depuneri din ziua respectivă) dacă intri pe platformă prin intermediul link-urilor speciale din articol și să faci un depozit prin una dintre metodele de plată acceptate: card bancar Mastercard/Maestro/Visa, Skrill, Neteller, Paysafecard, Smith&Smith (depunere cash) sau TopPay (depunere cash). Atenție: ca să primești extra fondurile, trebuie să fi definitivat procedura verificării contului. 

Efectuează o depunere și transformă în cash fondurile suplimentare de până la 1.200RON

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot obține fondurile suplimentare?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL pe 12 decembrie 2020. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Efectuează o depunere prin oricare dintre metodele de plată acceptate (menționate mai sus).
 3. Vei primi fonduri suplimentare egale cu 75% din suma depusă, în limita a 1.200RON.
 4. Un sfert din miza unui bilet unui bilet cu minim 5 selecții (cotă minimă 1.30 per selecție) plasat din bani reali reprezintă bonus activat.
 5. De exemplu, depui 2000RON. Ai dreptul la 1200RON fonduri suplimentare. Dacă plasezi un bilet eligibil cu miza 100RON din banii depuși, se activează 25RON din fondurile suplimentare. Pentru a beneficia de toată suma suplimentară, trebuie să rulezi de 3 ori suma depusă.
 6. Pentru transforma fondurile suplimentare în bani reali, ele trebuie mizate pe bilete cu minim 6 selecții (cotă minimă 1.30 per selecție)

Termeni și condiții ofertă fonduri suplimentare

 • Oferta este valabilă pentru toți clienții, numai sâmbătă, 12 decembrie 2020 (în intervalul 08:00 - 23:59). Deschide cont acum!
 • Nu poți beneficia de ofertă dacă nu ai confirmarea verificării contului.
 • Este luată în considerare doar prima depunere din această zi. Vei primi fonduri suplimentare egale cu 75% din valoarea depozitului efectuat (maxim 1.200RON)
 • Pentru activarea în totalitate a fondurilor suplimentare, suma depusă trebuie rulată de 3 ori pe bilete cu minim 5 selecții și cotă minimă 1.30 per selecție.
 • Fondurile suplimentare trebuie activate în 15 zile de la acceptare.
 • Fondurile suplimentare active pot fi transformate în bani reali doar dacă sunt mizate pe bilete cu minim 6 selecții și cotă minimă 1.30 per selecție.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Efectuează o depunere și transformă în cash fondurile suplimentare de până la 1.200RON

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult