1. Home »
  2. Pariuri sportive »
  3. 10RON FREEBET pentru fiecare victorie la minim 2 goluri obținută de echipa ta favorită!

10RON FREEBET pentru fiecare victorie la minim 2 goluri obținută de echipa ta favorită!

Baicu Marius
Baicu Marius

2017-09-18 14:38:00

image 10RON FREEBET pentru fiecare victorie la minim 2 goluri obținută de echipa ta favorită!

Campionatele importante ale Europei au început de ceva timp, și deja ne-am putut face o idee de bază despre echipele care se vor bate la titlu în actualul sezon. De aceea această casă de pariuri online vine cu o promoție pe care nu ar trebui să o ratezi:

Plasează un pariu de minim 125RON pe Câștigătorul titlului de campioană în Anglia Premier League sau Spania La Liga, sezonul 2017 / 2018, iar pentru fiecare victorie obținută la minim 2 goluri diferență de către echipa pe care ai mizat vei primi un FREEBET de 10RON. Grăbește-te deoarece oferta este valabilă doar până pe 1 octombrie 2017!

Pariază acum și încasează FREEBET-uri de 10RON pe întreaga durată a noului sezon Premier League / La Liga!

 

Termeni și condiții ofertă

  • Pariul de calificare trebuie să fie de minim 125RON și trebuie plasat neapărat pe Câștigător Campionat Premier League SAU  La Liga.  Pariază acum!
  • Doar primul pariu eligibil este luat în considerare pentru această ofertă. Deci chiar dacă pariezi pe ambele campionate, doar la unul din ele vei putea profita de pe urma acestei promoții. 
  • Oferta este valabilă doar pe platforma de Sportsbook (Pariuri Sportive), nu și pe cea de Betting Exchange.
  • Pentru fiecare victorie la minim 2 goluri a echipei pe care ai mizat vei primi un FREEBET de 10RON!
  • Fiecare FREEBET este acordat în maxim 24 de ore de la terminarea respectivului meci.
  • Fiecare FREEBET trebuie utilizat în maxim 48 de ore din momentul acordării.
  • Un FREEBET poate fi utilizat pe orice meci, opțiune de pariere și cotă, dar din urma lui păstrezi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK.
  • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană. Cei prinși cu conturi multiple vor fi sancționați conform regulamentului intern al agenției.


Părerea mea despre această promoție:

Eu unul aș folosi această promoție fie pe Real Madrid, fie pe Barcelona (în funcție de echipa cu care ții și în care ai mai multă încredere). Aceste două echipe reușesc destul de des victorii la scor în competiția internă, spre deosebire de Premier League unde diferența de valoare dintre echipe este mult mai mică (toate având super bugete), și implicit numărul de victorii la 2+ goluri diferență este mult mai mic. Plus că în Spania este destul de greu ca o altă echipă în afară de cele două să iasă campioană (se poate, dar șansele sunt mici), în timp ce în Anglia sunt mult mai multe formații care se bat la titlu.

Sezonul trecut, Real Madrid a câștigat aproape jumătate din meciurile sale la minim 2 goluri (18/38 mai exact), iar Barcelona a stat chiar mai bine (20/38). Asta înseamnă că dacă promoția ar fi fost disponibilă atunci, ai fi încasat pariuri gratuite în valoare de 180, respectiv 200RON. Mai mult decât atât, pariul de calificare pe câștigarea campionatului de către galactici ar fi fost câștigător. Deci promoția poate fi foarte atractivă dacă este utilizată cu cap. 

Pariază acum și încasează FREEBET-uri de 10RON pe întreaga durată a noului sezon Premier League / La Liga!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX