Xmas Happy Hours: primești până la 250RON și 10 rotiri gratuite la depunere

2021-12-17 09:01:37 1,1k 0

În fiecare zi până pe 23 decembrie inclusiv, în cazinoul Winmasters poți profita de oferta promoțională Xmas Happy Hours. Dacă accesezi link-urile speciale din acest articol și depui minim 100RON în intervalul 21:00 - 23:00 folosind codul „XMAS-HAPPY-HOURS”, primești fonduri suplimentare de 50% din valoarea depunerii (maxim 250RON), plus 10 rotiri gratuite la un joc menționat în pagina promoției.

Efectuează o depunere eligibilă și profită de oferta Xmas Happy Hours

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT BENEFICIA DE OFERTĂ?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ai cont, înregistrează-te acum.
 2. Optează pentru ofertă între orele 21:00 și 23:00.
 3. Depune minim 100RON folosind codul „XMAS-HAPPY-HOURS
 4. Primești 50% din valoarea depunerii, în limita a 250RON, plus 10 rotiri gratuite la un joc surpriză.

Termeni și condiții ofertă 2021 Xmas Happy Hours

 • Această ofertă este valabilă pentru toți clienții până pe 23 decembrie inclusiv, doar în intervalul 21:00 - 23:00. Deschide cont acum.
 • Trebuie să optezi pentru ofertă.
 • Pentru a primit fondurile suplimentare și rotirile gratuite, trebuie să efectuezi o depunere eligibilă folosind codul indicat.
 • Poți profita de ofertă o dată pe zi.
 • Pentru a retrage fondurile suplimentare, trebuie să le rulezi de 30 de ori. Jocurile au pondere diferită pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj: sloturi - 100%, Scratch, Keno, Bingo, Casual & Arcade - 20%, Video Poker, Jocuri de masă (Roulette, Blackjack, Baccarat etc.) - 5%
 • Rotirile gratuite sunt disponibile o zi de la creditarea în cont, fiecare având valoarea de 0,50RON. Poți câștiga maxim 500RON din utilizarea rotirilor gratuite.
 • Poți participa la ofertă doar dacă ți-ai verificat contul.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Efectuează o depunere eligibilă și profită de oferta Xmas Happy Hours

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult