1. Home »
 2. Promotii Casino »
 3. Vlad Cazino și PariuriX te trimit la Untold! GIVEAWAY - 2 Bilete la UNTOLD!

Vlad Cazino și PariuriX te trimit la Untold! GIVEAWAY - 2 Bilete la UNTOLD!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-09-05 09:33:00

image Vlad Cazino și PariuriX te trimit la Untold! GIVEAWAY - 2 Bilete la UNTOLD!

În weekend-ul 9-12 Septembrie 2021 are loc UNTOLD, cel mai popular festival de muzică din România! După doi ani de așteptare și o ediție anulată din cauza restricțiilor COVID, fanii genului pot în sfârșit să se bucure LIVE de artiștii lor preferați! Cu această ocazie PariuriX și Vlad Cazino pun la bătaie, prin tragere la sorți, o invitație dublă pentru toate cele patru zile ale festivalului. Trebuie doar să urmezi indicațiile de mai jos. De asemenea, nu uitați și de campania Vlad Cazino prin care puteți merge la Untold într-un Porsche nou nouț! Detalii mai jos!

Deschide cont la Vlad Cazino pentru a lua parte la giveaway!

Primești și un pachet de bun venit exclusiv - 125% până la 999RON + 101 FREESPINS!

 

Cum pot câștiga o invitație dublă la UNTOLD 2021?

 1. Deschide cont prin PariuriX sau accesează contul actual dacă ești deja client (doar conturile prin PariuriX sunt eligibile)
 2. Efectuează o depunere, fie ea și minimă (este luată în considerare orice depunere efectuată după 1 iulie 2021)
 3. Trimite un mail până luni, 6 septembrie, ora 10:00 la adresa [email protected] cu titlul "Concurs PariuriX Untold". În conținut trebuie să treci userul tau de pe Vlad Cazino și adresa de email pe care o ai la Vlad.
 4. Luni 6 septembrie vor face extragerea și vom verifica să vedem dacă persoana câștigătoare este eligibilă. Dacă nu, vom extrage în continuare până găsim un câștigător eligibil.
 5. Marți 7 septembrie, ora 10:00, vom anunța câștigătorul final al giveaway-ului pe Pagina noastră de Facebook, iar acesata va primi pe mail biletele pe parcursul zilei de marți.

 

Termeni și condiții

 • Concursul este destinat doar persoanelor care au un cont Vlad Cazino deschis prin link-urile de afiliere PariuriX.
 • Pentru a fi eligibil trebuie să ai minim o depunere efectuată după data de 1 iulie, la momentul în care facem extragerea.
 • Ai la dispoziție până luni, 6 septembrie, ora 10:00 să trimiți email la adresa [email protected] cu userul tau de pe Vlad Cazino și adresa de email pe care o ai la Vlad.
 • Extragerea și verificarea câștigătorului are loc luni 6 septembrie.
 • Câștigătorul va fi contactat marți, și tot atunci va primi premiul
 • Premiul constă în 2 bilete Standard de 4 zile pentru festivalul Untold de la Cluj-Napoca (9-12 Septembrie)
 • Intrarea la festival se face respectând legile în vigoare (vaccin / test COVID / dovadă a infectării)
 • Concursul este destinat doar persoanelor cu vârsta de minim 18 ani, rezidenți în România.
 • Concursul este organizat direct de PariuriX, și nu de Vlad Cazino! Pentru orice nelămuriri, probleme sau plângeri, discutați direct cu noi!
 • Dacă deschizi un cont acum prin PariuriX ești eligibil și pentru un pachet EXCLUSIV de bun venit - 125% până la 999RON + 101 FREESPINS - detalii aici

Deschide cont la Vlad Cazino pentru a lua parte la giveaway!

Primești și un pachet de bun venit exclusiv - 125% până la 999RON + 101 FREESPINS!

 

Câștigă un Porsche, pachete VIP la Untold și rotiri gratuite

Pe lângă giveaway-ul nostru, poți participa și la o campanie Vlad Cazino ce se desfășoară până în 26 septembrie și are două părți: turnee săptămânale pre Untold (săptămânile 1-7) și turnee săptămânale post Untold (săptămânile 8-9). Fondul de premiere constă în 100.000 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown, pachete VIP 1+1 la Untold (4 day Amulet) cu cazare asigurată și 50.000 RON cash. Fiecare 30RON jucați la sloturi, Live Cazino sau Bingo îți aduc un tichet de participare la tombola din prima zi a săptămânii următoare.

Atenție: toate tichetele pe care le aduni în perioada campaniei participă la extragerea finală, care are drept mare premiu un bolid de lux un Porsche Taycan 4 Cross Turismo, în valoare de 450.000RON!

Detalii complete despre această campanie pot fi găsite în articolul: Vlad Cazino te trimite la UNTOLD cu un Porsche Taycan 4 Cross Turismo

Deschide cont la Vlad Cazino pentru a lua parte la giveaway!

Primești și un pachet de bun venit exclusiv - 125% până la 999RON + 101 FREESPINS!

 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX