1. Home »
 2. Promotii Casino »
 3. Vinerea, primești 555 RON ca să fii jucător

Vinerea, primești 555 RON ca să fii jucător

victorpartan
victorpartan

2024-02-16 07:50:00

image Vinerea, primești 555 RON ca să fii jucător

Obține 555 RON fonduri suplimentare în cazinoul Player în fiecare zi de vineri. Banii îi primești după ce te loghezi în cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos și efectuezi o depunere de minim 55 RON, folosind codul „VINERI55”. Te-ai prins, nu-i așa? Vinerea este a 5-a zi a săptămânii, deci distracția este la puterea a cincea.

Efectuează o depunere și ia 555 RON în fiecare vineri

CUM PRIMESC FONDURILE SUPLIMENTARE

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Depune minim 55 RON folosind codul „VINERI55”.
 3. Primești 55% din suma depusă, până la 555 RON.

Termeni și condiții ofertă

 • Această ofertă este valabilă pentru toți clienții care au contul verificat, doar în zilele de vineri. Înregistrează-te acum.
 • Pentru a primi până la 555 RON, trebuie să depui minim 55 RON folosind codul indicat.
 • Depunerea și fondurile primite trebuie rulate de 40 de ori. De exemplu, dacă depui 100 RON, primești 55 RON și ai de pariat (100 + 55) x 40 = 6.200 RON.
 • Jocurile au pondere diferită în realizarea rulajului: Jocuri de tip Slot – 100%; Jocuri de tip Ruletă – 10%; Jocuri de tip Blackjack – 5%.
 • Nu contribuie la rulaj jocurile disponibile pe platformă furnizate sub brandurile Evolution și Habanero; jocul AVIATOR disponibil pe platformă, furnizat sub brandul SPRIBE; jocul SpaceMan; jocurile Bronco Spirit, Dragon Kingdom - Eyes of Fire, Golden Beauty, Snakes and Ladders Megadice, Cash Elevator și Pinup Girls de la Pragmatic Play; jocurile Hot 777 Deluxe, 9 Burning Stars, Fruit Mania Deluxe, 9 Lions, Power of Gods: The Pantheon, Sun of Fortune, Sun of Fortune Xmas, Black Horse Deluxe, 9 Burning Stars, 9 Coins și Relic Hunters de la Wazdan; jocurile Solar Queen și Solar Temple de la Playson; jocul Princess of Pearls de la Amatic și jocul Zeus Wild Thunder de la Synot.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Efectuează o depunere și ia 555 RON în fiecare vineri

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX