1. Home »
 2. Promotii Casino »
 3. Trick or Spin: ai 5 rotiri gratuite fără depunere + 50 Freespins

Trick or Spin: ai 5 rotiri gratuite fără depunere + 50 Freespins

victorpartan
victorpartan

2023-10-30 06:10:00

image Trick or Spin: ai 5 rotiri gratuite fără depunere + 50 Freespins

Cazinoul Winmasters îți oferă 5 rotiri gratuite fără depunere pentru slotul „Blue Wizard”, plus până la 50 de rotiri gratuite extra la același joc pentru rulaj. Intră pe link-urile special din articol și revendică oferta zilei din campania „Halloween Spooky Adventures”. După distracția de azi, întoarce-te și mâine pe platformă, ca să vezi ce recompense mai întâlnești în drumul spre castelul bântuit!

Revendică oferta și distrează-te cu rotiri gratuite  fără depunere

CUM ACTIVEZ OFERTA ZILEI

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Intră în secțiunea dedicată „Halloween Spooky Adventures” și revendică oferta.
 3. Deschide jocul „Blue Wizard” pentru 5 rotiri gratuite fără depunere.
 4. Primești alte 50 freespins pentru un rulaj de 350 RON la jocurile din secțiunea „Halloween”, sau 20 pentru un rulaj de 150 RON.

Termeni și condiții ofertă

 • Oferta este valabilă  doar în data de 31 octombrie, pentru toți clienții care au făcut minim o depunere în ultimele 7 zile. Înregistrează-te acum!
 • Trebuie să optezi pentru ofertă.
 • Rotirile gratuite fără depunere sunt primite o dată cu deschiderea jocului indicat. Primești rotiri extra pentru rulaj.
 • Nu contribuie la rulaj rundele jucate la următoarele jocuri: Shields of Rome, Zeus Wild Thunder, Gods of Troy, The Shield of Troy, Solar Queen, Solar Temple, Love Joker, Shadow Society, 9 Burning Dragons, Bronco Spirit, Golden Beauty, Blood Suckers, Blood Succkers II, Dead or Alive, Rome the Golden Age, Legend of Hydra Power Zones, Wild Lava, Savage Jungle, Solar Queen Megaways, 10.001 Nights, Aviator, Sky X, Astroboomers, Spaceman, Circus Launch, To Mars and Beyond, HOHO Hodl, Skyliner.
 • Câștigul maxim care poate fi retras în urma utilizării rotirilor fără depunere este 500 RON, iar câștigul maxim din rotirile acordate pentru rulaj este de 2.500 RON.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Revendică oferta și distrează-te cu rotiri gratuite  fără depunere

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX