Găsește-ți ... slotul pereche de Valentine's la cazino online!

2019-02-14 10:09:00 1,5k 0

Vine Valentine's Day, dar nu e problemă dacă nu ai noroc în dragoste. Poți avea noroc la cazinoul online de pe Admiral.ro: la prima logare în cont a zilei, îți va apărera o fereastră cu 4 jocuri de cazinou. Trebuie să dai “Like” jocului care îți place cel mai mult sau “Dislike” celui care nu nu te atrage deloc. Dacă cel ales este și jocul care va acorda rotiri gratuite, atunci gata, ți-ai găsit perechea! Intră pe site prin link-urile speciale de mai jos, ascultă-ți instinctul și câștigă premiul din această ofertă!

Loghează-te în contul de pe Admiral.ro și câștigă rotirile gratuite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot câștiga rotirile gratuite?

 1. Loghează-te în contul tău pe Admiral.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. La prima ta autentificare din cadrul zilei vei vedea o fereastră pop-up, în fiecare zi din timpul perioadei promoționale (până pe 17 februarie, ora 23:59).
 3. Ai la dispoziție două opțiuni: poți glisa la stânga/apăsa pe butonul “X” (pentru a dezagrea jocul) sau poți glisa la dreapta/apăsa pe butonul “inimă” (pentru a agrea jocul).
 4. Dacă dai „like” și generezi o „potrivire instantanee”, primești 30 de rotiri gratuite pe care le poți valorifica în termen de 24 de ore.

Termeni și condiții ofertă Valentine's

 • Oferta este destinată clienților vechi, care au terminat formalitățile de verificare a contului. Deschide cont acum! 
 • Oferta este valabilă până la data de 17 februarie, ora 23:59.
 • La prima ta autentificare din cadrul zilei vei vedea o fereastră pop-up, în fiecare zi din timpul perioadei promoționale.
 • Fereastra îți va prezenta cinci imagini secvențiale: prima imagine va fi un scurt tutorial și va fi urmată de patru jocuri. Pentru fiecare joc în parte, strict în ordinea prezentată, trebuie să dai „Like” (să glisezi la dreapta/să apeși pe butonul “inimă” ) sau „Dislike” (să glisezi la stânga/să apeși pe butonul “X”)
 • Poți dezagrea oricât de multe jocuri dorești, însă vei putea agrea doar un joc din cele patru.
 • Dacă generezi o „potrivire instantanee”, primești 30 de rotiri gratuite pe care le poți folosi în următoarele 24 de ore după creditarea în cont.
 • Rotirile gratuite sunt primite în maxim 72 de ore.
 • Dacă descoperi imaginile cu free spins într-o zi de weekend, câștigurile tale vor fi creditate în lunea următoare.
 • Toate câștigurile generate din free spins vor fi sume bonus și vor trebui rulate de 30 de ori înainte de a fi retrase, în termen de 7 zile.
 • Nu poți folosi banii bonus la pariuri sportive, jocurile de tip jackpot cu miză progresivă, jocurile de la Cazinoul Live sau anumite jocuri selectionate de tip slot: Sizzling 6™, Sizzling Gems™, Sizzling Hot™ 6 Extra Gold, Sizzling Hot™ deluxe, Sizzling Hot Quattro™, Book of Ra™ deluxe 6, Book of Ra™ Classic, Book of Ra™ Magic, Book of Ra™ deluxe, Lucky Lady's Charm™, Deluxe 6, Lucky Lady's Charm™ deluxe, Lord of the Ocean™, Roaring Forties™, Plenty of Fruit™ 40, Roaring Wilds™.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Loghează-te în contul de pe Admiral.ro și câștigă rotirile gratuite!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult