Ai rotiri gratuite cu ocazia sărbătorii Micii Uniri!

2019-01-24 10:23:00 2,1k 0

Admiral.ro celebrează Ziua Unirii Principatelor Române (24 Ianuarie) cu o ofertă de care poți beneficia dacă te loghezi în cont în perioada 23-25 ianuarie. Fără să fie nevoie să efectuezi vreo depunere, în fiecare zi din perioada amintită primești automat un „loz răzuibil” care îți poate aduce 5, 10 sau 15 rotiri gratuite (poți beneficia de maxim 30 de rotiri gratuite în total) la jocurile Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe sau Dolphin’s Pearl Deluxe. Intră pe link-urile speciale de mai jos, urmărește instrucțiunile și sărbătorește românește! 

Loghează-te în contul tău Admiral.ro și profită de ofertă!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot câștiga rotirile gratuite?

 1. Loghează-te în contul tău de la Admiral.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Pe 23, 24 și 25 ianuarie, la prima ta autentificare din cadrul zilei, vei vedea o imagine pop-up cu Lozul Unirea Mică (3x3)
 3. „Răzuind” lozul, poți descoperi maxim trei imagini câștigătoare cu 5, 10 și 15 free spins. 
 4. Rotirile gratuite pot fi folosite la jocurile: Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe sau Dolphin’s Pearl Deluxe.
 5. Câștigurile totale din rotirile gratuite trebuie rulate de 30 de ori înainte de a fi retrase.

Termeni și condiții ofertă Mica Unire

 • Oferta este destinată clienților vechi. Deschide cont acum!
 • Oferta este valabilă în perioada 23-25 ianuarie.
 • Ai la dispoziție trei zile de probă pentru a găsi imaginile câștigătoare. Dacă la autentificarea din prima sau a doua zi descoperi o imagine câștigătoare, lozul răzuibil nu va mai apărea.
 • În timpul perioadei oferteo, poți descoperi maxim trei imagini câștigătoare cu 5, 10 și 15 rotiri gratuite.
 • Imaginile necâștigătoare sunt: steagul României  și două imagini cu portul tradițional românesc.
 • În timpul perioadei ofertei, poți câștiga maxim 30 de rotiri gratuite.
 • Dacă descoperi imaginile cu rotiri gratuite, câștigurile tale vor fi creditate în curs de 48 de ore.
 • Dacă descoperi imaginile cu rotiri gratuite într-o zi de weekend, câștigurile tale vor fi creditate în lunea următoare.
 • Jucătorul poate alege în ce joc își va utiliza rotirile gratuite dintre: Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe și Dolphin’s Pearl Deluxe.
 • Rotirile gratuite trebuie acceptat în maxim 72 de ore, iar câștigurile din folosirea lor trebuie rulate de 30 de ori pe cote 2.00 la pariuri sportive (pariurile în sistem, simple și pariurile de tip acumulator cu 2 selecții nu sunt luate în considerare). Miza clientului pariată la jocurile de cazinou și/sau la pariuri sportive va trebui să contribuie proporțional la rulaj. În consecință, acesta poate alege să îndeplinească cerințele de rulare utilizând bani reali la pariuri sportive și/sau jocurile de cazinou, cu excepția celor din secțiunea de Cazinou Live.
 • Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în termen de 7 zile.
 • Oferta este valabilă o singură dată pentru fiecare jucător înregistrat.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Loghează-te în contul tău Admiral.ro și profită de ofertă!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult