Primești până la 20 de rotiri gratuite fără depunere luni, 18 octombrie!

2021-10-18 09:33:00 1,9k 0

Cazinoul Unibet te ajută să treci mai ușor peste „depresia” din zilele de luni, cu un cadou constând în până la 20 de rotiri gratuite, pe care le primești fără să fii obligat să faci vreo depunere sau să îndeplinești vreo altă condiție. Rundele sunt creditate în cont dacă intri pe link-urile speciale de mai jos între orele 16 și 19 și deschizi slotul Devine Fortune Megaways. Câștigurile obținute pot fi transformate în cash prin rulaj.

Deschide jocul Devine Fortune Megaways în intervalul menționat și profită de până 20 de rotiri gratuite fără depunere

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot câștiga rotirile gratuite?

  1. Accesează acest LINK SPECIAL luni, 30 august, în intervalul 16:00 - 19:00. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
  2. Optează pentru ofertă.
  3. Deschide jocul Devine Fortune Megaways și vei avea posibilitatea de a învârti roata virtuală, care îți poate aduce 5, 7, 10, 13, 15 sau 20 de rotiri gratuite.

Termeni și condiții ofertă rotiri gratuite fără depunere

  • Oferta este valabilă pentru toți clienții în fiecare zi de luni. Deschide cont acum!
  • Trebuie să optezi pentru ofertă.
  • Prin deschiderea jocului Devine Fortune Megaways în intervalul 16:00 - 19:00, ai posibilitatea să învârți de roata care îți aduce până la 20 de runde gratuite.
  • Valoarea unei rotiri gratuite este de 0,50RON.
  • Câștigurile obținute pot fi retrase după efectuarea rulajului de x35, la sloturile NetEnt, în maxim 7 zile de la activarea ofertei.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide jocul Devine Fortune Megaways în intervalul menționat și profită de 20 de rotiri gratuite fără depunere

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult