Primești până la 50 de rotiri gratuite la Starburst drept cashback pentru weekend

2022-07-09 01:23:25 590 0

În cazinoul Sportingbet, ghinionul din weekend este „îndulcit” de o ofertă promoțională prin care o parte din pierderi îți este rambursată sub formă de rotiri gratuite. Accesează link-urile speciale de mai jos și distrează-te la sloturile preferate. Pentru fiecare 40 RON pierduți de sâmbătă (ora 01:00) până luni (ora 00:59), primești un 5 rotiri gratuite la Starburst. În total, poți primi 50 de învârtiri gratuite pentru fiecare weekend din luna iulie.

Distrează-te la sloturile favorite, iar pierderile nete din weekend se transformă în rotiri gratuite

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT PROFITA DE OFERTĂ?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL în fiecare weekend din luna iulie. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Distrează-te la sloturile favorite.
 3. Pentru fiecare 40 RON pierduți de sâmbătă, de la ora 01:00, până luni, la ora 00:59, la finalul perioadei primești 5 rotiri gratuite la slotul Starburst.
 4. Luni, poți primi până la 50 de rotiri gratuite.

Termeni și condiții ofertă rotiri gratuite Sportingbet

 • Această ofertă este valabilă pentru toți clienții în fiecare weekend din luna iulie. Deschide cont acum.
 • Sunt luate în considerare doar pierderile nete înregistrate la sloturi de sâmbătă, de la ora 01:00, până luni, la ora 00:59.
 • Pentru fiecare 40 RON pierduți, luni primești 5 rotiri gratuite la Starburst. Poți primi maxim 50 de rotiri.
 • Câștigurile generate de rotirile gratuite sunt transferate în balanța cash după un rulaj de 20x la orice joc de cazinou, realizat în maxim 7 zile.
 • Jocurile au pondere diferită pentru realizarea rulajului: Sloturi & Sloturi Jackpot (excluzand Alte Sloturi*) – 100%; *Alte sloturi Jackpot 6000 – 50%; Ruleta inclusiv Ruleta Live – 20%; Blackjack, Live Blackjack, Jocuri de masa la Cazino – 10%; Baccarat, Jocuri Poker de masa – 5%; Dead or Alive – 0%.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Distrează-te la sloturile favorite, iar pierderile nete din weekend se transformă în rotiri gratuite

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult