Poți câștiga 100 de rotiri gratuite cash în fiecare zi din iunie

2020-06-22 08:38:00 1,4k 0

Superbet.ro a lansat oferta „Supermilionul de rotiri gratuite”. În perioada 11 iunie - 30 iunie (ora 23:59), agenția online organizează zilnic o tragere la sorți în urma căreia 500 de jucători primesc câte 100 de rotiri gratuite cash la slotul Shining Crown. Ca să participi la tragerea la sorți de mâine, trebuie să intri pe link-urile speciale din acest articol și să mizezi minim 100RON în secțiunea „Jocuri”. Fiecare 100RON mizați îți aduc un tichet participare la extragere.

Distrează-te la jocuri și intră în cursa pentru o parte din cele 50.000 de rotiri gratuite cash acordate zilnic

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot câștiga rotirile gratuite?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. În perioada 11 iunie - 30 iunie (ora 23:59), pentru fiecare 100RON mizați la „Jocuri” primești un tichet de participare la extragerea de a doua zi.
 3. Zilnic în perioada campaniei, prin tragerea la sorți vor fi desemnați 500 de jucători care primesc 100 de rotiri gratuite cash fiecare, la slotul Shining Crown.

Termeni și condiții ofertă Supermilionul rotirilor gratuite

 • Oferta este valabilă pentru toți clienții. Deschide cont acum!
 • Oferta este valabilă în perioada 11 iunie - 30 iunie (ora 23:59). Pentru fiecare 100RON mizați la „Jocuri” primești un tichet de participare la extragerea de a doua zi.
 • Zilnic, prin tragere la sorți, vor fi acordate 50.000 de rotiri gratuite cash la Shining Crown, împărțite în mod egal între 500 de jucători.
 • Rotirile gratuite trebuie acceptate în termen de 24 de ore și trebuie rulate o dată în 7 zile de la activare.
 • Fiecare jucător poate câștiga mai mult de o sumă bonus în cadrul extragerii.
 • În cazul în care în contul tău există deja un bonus Casino activ, este necesar să finalizezi rulajul acestuia în termen de 3 zile, pentru a activa bonusul nou primit. În cazul în care nu s-a terminat rulajul pentru bonusul anterior în intervalul specificat, atunci bonusul nou primit va expira automat
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Distrează-te la jocuri și intră în cursa pentru o parte din cele 50.000 de rotiri gratuite cash acordate zilnic

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult