Promoție loto: primele 10 pariuri pierzătoare sunt rambursate sub formă de bani CASH!

2018-01-01 14:20:00 3,6k 0

Această casă de pariuri online a lansat de curând o platformă de pariuri loto pe care îți poți încerca norocul pe cele mai populare loterii internaționale din lume: Grecia Keno, Polonia Multi, Win for Life și multe altele. 

Cu această ocazie a fost lansată și o super promoție prin care primele tale 10 pariuri pierzătoare pe loto sunt rambursate integral, cu condiția ca miza pe bilet să nu fie mai mare de 5RON! Partea tare este că banii sunt rambursați sub formă de fonduri CASH, deci bani reali ce NU trebuiesc rulați. Poți face cu ei ce vrei. Practic e ca și cum ți s-ar face cinste cu 10 bilete gratuite.

Plasează pariuri loto chiar acum! Primele 10 pariuri sunt din partea casei!

 

Cum iau parte la această promoție?

  1. Accesează contul de la această casă de pariuri online. Dacă nu ești client, deschide cont acum!
  2. Accesează platforma de loto și plasează pariuri de maxim 5RON / biletul pe orice loterie dorești. 
  3. Primele 10 bilete pierzătoare sunt rambursate sub forma de bani reali!


Ce trebuie să mai știu?

  • Banii rambursați nu trebuiesc rulați!
  • Mizele sunt returnate a doua zi, excepție fiind biletele plasate vineri și sâmbătă. Acestea cel mai probabil vor fi rambursate luni.
  • Pariurile vor fi luate în considerare ca fiind plasate în ziua respectivă dacă au fost stabilite în intervalul 00:00 - 23:59 
  • Se aplică termenii și condițiile generale ale agenției.

Plasează pariuri loto chiar acum! Primele 10 pariuri sunt din partea casei!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult