Depui 10 dolari, primești 40 de dolari, plus 50 de runde gratuite

2021-07-14 14:45:48 657 0

Cazinoul Pokerstars îți dă ocazia să începi în forță „cariera” de gambler, cu o ofertă de bun venit pe care nu trebuie să o ratezi. Dacă intri pe link-urile speciale din acest articol și îți deschizi cont, pentru prima depunere efectuată folosind codul „RO40” (minim 10 dolari), primești fonduri suplimentare în valoare de 40 de dolari, plus 50 de rotiri gratuite pentru Diamond Stars Classic. Câștigurile obținute prin utilizarea rundelor gratuite sunt în bani reali.

Deschide-ți cont și profită de oferta de bun venit

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot beneficia de pachetul de bun venit?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Depune minim 10 dolari folosind codul „RO40
 3. Vei primi fonduri suplimentare în valoare de 40 de dolari, plus 50 de rotiri gratuite la slotul Diamond Stars Classic.

Termeni și condiții ofertă de bun venit

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pentru a activa oferta, trebuie să folosești codul „RO40” atunci când efectuezi prima depunere.
 • La efectuarea cu succes a depunerii eligibile, din suma depusă vor fi retraşi $10 şi vor fi înlocuiţi cu fonduri suplimentare în valoare de $40. Orice sumă depusă rămasă, care depăşeşte acest prag, va fi depusă în contul tău sub formă de cash.
 • Fondurile suplimentare trebuie rulate înainte de a fi retrase: fiecare dolar este transformat în cash prin obținerea a 5 puncte de eliberare. Pentru un punct de eliberare, trebuie să mizezi: 30 de dolari la Baccarat; 53 de dolari la Blackjack VIP, Blackjack cu 3 jucători; 54 de dolari la Blackjack clasic; 50 de dolari la Heads-up Hold'em; 97 de dolari la Blackjack premium; 12 dolari la ruletă; 6 dolari la ruletă americană
 • Vei primi două seturi de 25 de rotiri gratuite în fiecare zi, timp de două zile, după data depunerii tale.
 • Rundele gratuite pot fi folosite doar la slotul Diamond Stars Classic. 
 • Valoarea fiecărei runde este 0,10 dolari, iar câștigurile obținute se plătesc după epuizarea tuturor rotirilor și sunt în bani reali.
 • Învârtirile gratuite vor expira în 7 zile de la emitere.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide-ți cont și profită de oferta de bun venit

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult