OFERTĂ EXCLUSIVĂ: 466 FREESPINS la depunere, fără condiții de rulaj!

2023-03-01 23:24:00 10,7k 0

Cazinoul Winmasters ți-a pregătit o nouă ofertă de bun venit, de care beneficiezi numai dacă te înregistrezi prin intermediul link-urilor exclusive din acest articol. Deschide-ți cont, verifică-ți identitatea, și depune pentru a primi 466 de rotiri gratuite dacă urmezi pașii pe care ți-i prezentăm mai jos. Atenție, câștigurile sunt fără condiții de rulaj!

Deschide-ți cont și beneficiază de 466 de rotiri gratuite, fără condiții de rulaj 

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT PRIMI ROTIRILE DE BUN VENIT?

 1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK EXCLUSIV.
 2. Verifică-ți contul (vezi aici cum)
 3. Efectuează un prim depozit de minim 30 RON folosind codul „WINMASTERS-XE” pentru alte 160 de rotiri gratuite la „Shining Crown”.
 4. Efectuează un al doilea depozit de minim 50 RON folosind codul „WINMASTERS-XP” pentru alte 206 de rotiri gratuite, la „Big Bass Bonanza”.
 5. În următoarele 14 zile primești alte 100 de rotiri gratuite în noul Casino Calendar, fără nicio altă cerință!, fără altă cerință.

TERMENI ȘI CONDIȚII OFERTĂ BUN VENIT WINMASTERS

 • Această ofertă este valabilă numai pentru clienții noi care își deschid cont prin intermediul link-urilor din acest articol până pe 31 martie 2023. Deschide cont acum.
 • Primele două tranșe de rotiri gratuite sunt activate prin folosirea codurilor indicate mai sus.
 • Câștigul maxim obținut din cele 160 de rotiri gratuite la depunere pentru „Shining Crown” (în valoare de 0,20 RON fiecare) este de 300 RON.
 • Câștigul maxim obținut din cele 206 de rotiri gratuite la depunere la „Big Bass Bonanza” (în valoare de 0,20 RON fiecare) este de 500 RON. 
 • Prima depunere trebuie efectuată în termen de 30 de zile de la deschiderea contului. 
 • Câștigurile obținute în urma utilizării rotirilor gratuite sunt cash.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!obținut prin plasarea pariului gratuit sunt în bani reali.

Deschide-ți cont și beneficiază de 466 de rotiri gratuite, fără condiții de rulaj 

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult