„Miercurea sălbatică” aduce acțiune intensă la poker

2022-12-28 09:24:00 969 0

În cazinoul Unibet, miercurea, beneficiezi de oferta promoțională „Wild Wednesdays”. Aceasta constă în turnee rebuy de €1/€2 care încep de la ora 21:00, unde costul rebuy-ului este de doar un sfert față de valoarea inițială a buy-in-ului. În plus, dacă reușești să câștigi două turnee MTT Wild Wednesday într-o seară la aceeași masă, primești un avatar special, ca să arăți tuturor că tu ești cel care a mânuit arma de aur! Accesează link-urile speciale de mai jos și demonstrează-ți măiestria la poker.

Profită de oferta „Wild Wednesdays” pentru o acțiune și mai intensă la poker

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT BENEFICIA DE OFERTĂ?

  1. Accesează acest LINK SPECIAL în fiecare zi de miercuri, de la ora 21:00. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
  2. Participă la turneele rebuy de €1/€2, unde costul rebuy-ului este de doar un sfert față de valoarea inițială a buy-in-ului.
  3. Dacă reușești să câștigi două turnee MTT Wild Wednesday la aceeași masă, în aceeași seară, primești și un avatar special.

Termeni și condiții ofertă Wild Wednesdays

  • Oferta este valabilă pentru toți clienții, în fiecare zi de miercuri. Deschide cont acum!
  • Turneele Wild Wednesday se vor juca doar miercurea și vor începe de la ora 21:00.
  • Rebuy-urile și addons-urile din turneele Wild Wednesday costă doar 25% din buy-in.
  • Dacă un jucător câștigă două turnee Wild Wednesday la aceeași miză în aceeași zi, el va câștiga un avatar unic. Acest avatar unic va fi distribuit în 72 de ore.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
  • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Profită de oferta „Wild Wednesdays” pentru o acțiune și mai intensă la poker

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult