1. Home »
 2. Promotii Casino »
 3. Luni, 18 decembrie, Ciprian Marica acordă 2023 de Jetoane de Aur de câștigat la „Adevărat sau fals?” Participare GRATUITĂ!

Luni, 18 decembrie, Ciprian Marica acordă 2023 de Jetoane de Aur de câștigat la „Adevărat sau fals?” Participare GRATUITĂ!

victorpartan
victorpartan

2023-12-18 09:10:00

image Luni, 18 decembrie, Ciprian Marica acordă 2023 de Jetoane de Aur de câștigat la „Adevărat sau fals?” Participare GRATUITĂ!

Cazinoul Betano continuă concursul de cultură generală cu participare gratuită: „Adevărat sau fals?”, care se desfășoară fiecare zi de luni, de la orele 20:00 și 21:00, fiecare ediție având un fond de premiere de 2023 de Jetoane de Aur în valoare de 5 RON fiecare. Loghează-te în cont prin link-urile de mai jos, optează pentru participare în pagina dedicată și cazinoul live și răspunde la cele 15 întrebări cu „Adevărat” sau „Fals”. Fiecare răspuns corect îți va aduce puncte.

Ediția din 18 decembrie este prezentată de fostul internațional Ciprian Marica.

Joacă „Adevărat sau Fals?” și intră în cursă pentru o parte din cele 2023 de Jetoane de Aur

CUM POT PRIMI JETOANELE DE AUR

 1. Loghează-te în contul tău Betano folosind ACEST LINK. Dacă nu ești client, înregistrează-te.
 2. Intră în pagina concursului „Adevărat sau Fals”, cu câteva minute înaintea fiecărei sesiuni (înainte de 20:00 și de 21:00).
 3. Răspunde la întrebările de cultură generală în maxim 15 secunde de la afișare, scriind „Adevărat” sau „Fals” în fereastra de chat.
 4. Fiecare întrebare are un punctaj. Ești premiat dacă acumulezi minim 800 de puncte din totalul de 1000.

Termeni și condiții ofertă

 • Această ofertă este disponibilă pentru toți clienții în zilele de luni, de la orele 20:00 și 21:00. Deschide cont acum!
 • Participarea la concurs este gratuită, accesând masa „Adevărat sau Fals”, din secțiunea live, cu câteva minute înainte de startul fiecărei ediții.
 • Întrebările incluse în joc îți vor fi adresate consecutiv și vei avea la dispoziție 15 secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare. 
 • Întrebările au nivel de dificultate crescător. Răspunsul corect la oricare dintre primele 10 întrebări valorează 50 de puncte fiecare, iar răspunsul corect la oricare dintre următoarele 5 întrebări valorează 100 de puncte fiecare.
 • Dacă răspunzi corect la întrebare în intervalul de 15 secunde, acumulezi puncte în funcție de gradul de dificultate al întrebării.
 • Premiul de 2023 Jetoane de Aur va fi împărțit în mod egal între jucătorii care acumulează minim 800 de puncte.
 • Valoarea unui Jeton de Aur este de 5 RON.
 • Jetoanele de Aur câștigate pot fi utilizate doar la masa de joc Ruletă Exclusivă Betano si la masa Betano Cashback Blackjack din secțiunea Cazinou Live.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Joacă „Adevărat sau Fals?” și intră în cursă pentru o parte din cele 2023 de Jetoane de Aur

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX