1. Home »
 2. Promotii Casino »
 3. Miercuri, 12 iunie, sunt premii de 20.000 RON la „Vrei să fii milionar?” Participare GRATUITĂ!

Miercuri, 12 iunie, sunt premii de 20.000 RON la „Vrei să fii milionar?” Participare GRATUITĂ!

victorpartan
victorpartan

2024-06-12 08:20:00

image Miercuri, 12 iunie, sunt premii de 20.000 RON la „Vrei să fii milionar?” Participare GRATUITĂ!

Vrei să fii milionar? ... Corect, cine nu ar vrea? Poți face un prim pas participând la concursul cu această denumire din cazinoul Betano, care se desfășoară în zilele de luni, miercuri și vineri, de la orele 19:30 și 20:00. Loghează-te în cont prin link-urile de mai jos și răspunde la întrebările de cultură generală, selectând litera corespunzătoare. Dacă vei răspunde corect la 15 întrebări consecutive, vei împărți potul total de 1.000 de Jetoane de Aur (în valoare de 10 RON fiecare) cu ceilalți câștigători în fiecare ediție de joc.

Ca și în concursul televizat, dacă nu ești sigur de un răspuns ai posibilitatea să apelezi la variantele ajutătoare  „50-50” sau „Întreabă publicul”.

Joacă „Vrei să fii milionar” și intră în cursă pentru premii totale de 10.000 RON per ediție

CUM POT PRIMI JETOANELE DE AUR

 1. Loghează-te în contul tău Betano folosind ACEST LINK. Dacă nu ești client, înregistrează-te.
 2. Intră în pagina concursului „Vrei să fii milionar”, cu câteva minute înaintea fiecărei sesiuni (înainte de 19:30 și de 20:00).
 3. Răspunde la întrebările de cultură generală cu click pe litera corespunzătoare. Doar un răspuns corect te poate duce către următoarea întrebare.
 4. Dacă dai 15 răspunsuri corecte consecutive, împarți fondul de premiere de 10.000 RON în Jetoane de Aur cu ceilalți jucători care au reușit această performanță, în respectiva ediție.

Termeni și condiții ofertă

 • Această ofertă este disponibilă pentru toți clienții în zilele de luni, miercuri și vineri, de la orele 19:30 și 20:00. Deschide cont acum!
 • Participarea la concurs este gratuită, accesând masa „Vrei să fii milionar”, din secțiunea live, cu câteva minute înainte de startul fiecărei sesiuni.
 • Întrebările incluse în joc îți vor fi adresate consecutiv și vei avea la dispoziție 10 secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare. Doar dacă răspunzi corect te califici pentru participarea la următoarele întrebări.
 • Dacă nu ești sigur de un răspuns ai posibilitatea să apelezi la variantele ajutătoare  „50-50” sau „Întreabă publicul”.
 • Premiul de 10.000 RON în Jetoane de Aur va fi împărțit de jucătorii care dau 15 răspunsuri corecte într-o sesiune de concurs.
 • Jetoanele de Aur pot fi folosite la masa Live Betano Mega Fire Blaze Roulette.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Joacă „Vrei să fii milionar” și intră în cursă pentru premii totale de 10.000 RON per ediție

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX