Primești până la 250RON fonduri suplimentare și 10 runde gratuite la Banana Rock în Happy Hour

2021-07-25 09:10:00 713 0

În cazinoul Winmasters, toate orele petrecute au potențialul de a fi fericite, prin câștigurile pe care le poți obține. Există, însă, un interval, în zilele de luni, miercuri și vineri, care chiar poartă denumirea de Happy Hour. Intră pe link-urile speciale de mai jos și efectuează o depunere de minim 100RON între 21:00 și 23:00, în zilele amintite. Vei primi fonduri suplimentare egale cu jumătate din suma depusă (în limita a 250RON), plus 10 rotiri gratuite la slotul Banana Rock. Atât banii primiți din partea casei, cât și câștigurile obținute prin folosirea rundelor gratuite devin cash prin îndeplinirea condițiilor de rulaj.

Efectuează o depunere și profită de până la 250RON fonduri suplimentare, plus 10 rotiri gratuite în Happy Hour

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot obține fondurile suplimentare și rotirile gratuite?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL în zilele de luni, miercuri și/sau vineri, în intervalul 21:00 - 23:00. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Acceptă oferta și efectuează o depunere de minim 100RON
 3. Vei primi fonduri suplimentare egale cu 50% din valoarea sumei depuse (până la 250RON), plus 10 rotiri gratuite la slotul Banana Rock.

Termeni și condiții ofertă Casino Happy Hour

 • Oferta este valabilă pentru toți clienții, în zilele de luni, miercuri și vineri, în intervalul 21:00 – 23:00. Deschide cont acum!
 • Depunerea eligibilă este de minim 100RON.
 • Vei primi fonduri suplimentare egale cu jumătate din suma depusă, în limita a 250RON, plus 10 rotiri gratuite la slotul Banana Rock.
 • Rotirile Gratuite sunt disponibile 7 zile de la acceptarea lor, iar câștigul maxim care poate fi obținut este 100RON.
 • Pentru a transforma în cash fondurile suplimentare și câștigurile din rundele gratuite, trebuie să le rulezi x30 în maxim 45 de zile.
 • Jocurile au o pondere diferită în efectuarea rulajului: sloturi (cu sau fără jackpot) – 100%, carduri răzuibile, keno, bingom casual sau arcades – 20%; Jocuri de masă și jocuri video (Baccarat, Ruletă, Video Poker, Blackjack etc.) – 5%.
 • Oferta este disponibilă o singură data pe zi și de până la patru ori pe lună pentru fiecare utilizator.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Efectuează o depunere și profită de până la 250RON fonduri suplimentare, plus 10 rotiri gratuite în Happy Hour

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult