Decembrie cu premii zilnice în cazinoul Unibet: descoperă oferta de astăzi

2021-12-25 11:40:00 6,5k 0

Luna cadourilor este trăită ca atare în cazinoul Unibet, unde ninge cu premii. Să fie troiene de rotiri gratuite, jetoane de aur, fonduri suplimentare și altele! Le facem față, nu-i așa? Accesează în fiecare zi link-urile gratuite din acest articol pentru a vedea care este surpriza datei din calendarul advent: azi, 25 decembrie, poți fi tu unul dintre cei 20 de câștigători ai premiilor de 200 RON cash dacă completezi misiunile zilei la Bingo.

Distrează-te la bingo și minijocuri și ai șansa să câștigi 200RON cash

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT PARTICIPA LA TURNEU?

  1. Accesează acest LINK SPECIAL pe 25 decembrie. Dacă nu ai cont, înregistrează-te acum.
  2. Optează pentru ofertă.
  3. Joacă Bingo sau minijocuri și poți fi tu unul dintre cei 20 de câștigători ai premiilor de 200 RON cash.
  4. În fiecare zi din Luna Cadourilor vom premia aleatoriu nu mai puțin de 150 de jucători la Bingo.

Termeni și condiții ofertă cazino Unibet 25 decembrie

  • Această ofertă este valabilă pentru toți clienții doar pe 25 decembrie. Deschide cont acum.
  • Trebuie să optezi pentru ofertă.
  • Poți câștiga unul dintre premiile zilnice jucând la bingo sau minijocuri.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
  • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Distrează-te la bingo și minijocuri și ai șansa să câștigi 200RON cash

 

De ce să joc la Unibet Casino în decembrie?

Pe lângă faptul că poți profita în fiecare zi de pe urma unei oferte noi, cazinoul Unibet vine și cu un pachet atractiv de bun venit pentru clienții care își deschid cont acum: 100% până la 1000 RON + 100 FREESPINS la jocurile EGT (CLICK AICI). Sau poți opta pentru pachetul de bun venit la pariuri sportive: 100% până la 300RON + 100 FREESPINS la EGT (CLICK AICI). Unibet este de ani buni una dintre cei mai buni operatori de jocuri de noroc din România, atât la pariuri sportive cât și la jocuri de cazino, așa că merită să ai un cont aici. 

Pe partea de pariuri sportive Unibet are una dintre cele mai bogate oferte din România, ieșind în evidență mai ales la capitolul handicapuri asiatice acolo unde vei găsi cele mai diversificate linii. Și pe partea de cazino Unibet oferă o gamă largă de jocuri de la foarte mulți provideri de top din domeniu, astfel încât cu siguranță nu vei avea timp să te plictisești. 

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult