Crăciunul a început deja în cazinoul Betano!

2018-12-18 20:01:46 1,5k 0

Betano.ro, operatorul digital de pariuri și cazinou, lansează Calendarul de Crăciun! Joacă în următoarele 3 săptămâni și câștigă, în fiecare zi, Rotiri Gratuite sau multe alte surprize!

Intră în cazinoul Betano pentru distracție maximă și conturi pline de sărbători! Zilnic te așteaptă surprize cu premii cash, Rotiri Gratuite, Lucky Spin-uri și bonusuri de reîncărcare. Vino în Vegas pentru a descoperi oferta fiecărei zile! Premiile pot ajunge până la 70 de Rotiri Gratuite pe zi, pe lângă Lucky Spin-urile pe care le poți primi doar pentru că intri într-un joc, fără să fii nevoit să mizezi vreun leu.

Jocurile tale video preferate sunt și cele care beneficiază de cele mai multe oferte în Calendarul de Crăciun. Starburst, Guns N Roses, Age of Gods și Secrets of Christmas sunt câteva dintre jocurile cu care te poți distra zilnic în cazinoul Betano. Trăiește atmosfera Crăciunului în Vegas, unde premiile nu vor conteni să apară până pe 5 ianuarie!

Pe lângă Calendarul de Crăciun, perioada festivă aduce și Jocurile lui Moș Crăciun. Turneul a început deja, dar încă poți intra în marea finală. Joacă, până pe 23 decembrie, Starburst și Wild Wild West, și fii unul dintre cei mai buni 100 de jucători ai zilei. Astfel, vei câștiga 20 de Rotiri Gratuite, dar și un loc în marea finală. Finala începe pe 25 decembrie și ține până la finalul anului, când primii 150 de jucători vor câștiga premii în bani sau vouchere la un mare magazin de electronice!

Iar dacă vrei o pauză din Vegas, rămâi în noul cazinou live Betano. Distrează-te și mai mult la mesele de Texas Hold´Em, Ruletă sau Blackjack cu dealeri în limba română! La fel de ușor poți ajunge și la pariurile sportive, unde te așteptăm să trăim împreună la maxim derby-urile din Premier League, Serie A, Euroliga de Baschet și NBA.

Descoperă chiar acum surprizele lui Moș Crăciun!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult