Calendarul de iarnă Betano: Jetoane de Aur, rotiri și pariuri gratuite cash până de Crăciun

2022-12-13 16:18:17 427 0

Betano te invită să beneficiezi de ofertele promoționale din Calendar de iarnă, un calendar structurat de această dată pe etape. Fiecare etapă constă în mai multe oferte, având un obiectiv și o cheie care trebuie colectată. După ce colectezi toate cheile, deblochezi o „Recompensă Calendaristică” („Marele Premiu”).

Marele premiu poate fi împărțit în mod egal între toți jucătorii care vor colecta toate Cheile, sau poate fi reprezentat de un premiu standard. Recompensele de Etapă și de Calendar pot fi premii în bani, pariuri sportive gratuite (Full Bet, Free Bet), jetoane de cazinou (Free Spins, Golden Chips), premii bonus cu o cerință de pariere sau chiar și premii non-cash, cum ar fi bilete la meciuri, tricouri ale clubului, dispozitive electronice etc. 

Îndeplinește obiectivele din Calendarul de iarnă și bucură-te de premii surpriză

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT CÂȘTIGA UNUL DINTRE PREMII

 1. Loghează-te în contul tău Betano folosind ACEST LINK. Dacă nu ești client, înregistrează-te.
 2. Accesează Calendarul de iarnă.
 3. Îndeplinește obiectivele de etapă și colectează cheile pentru a intra în cursă pentru unul dintre premii.

Termeni și condiții Calendarul de iarnă Betano

 • Această ofertă este disponibilă pentru toți clienții. Deschide cont acum!
 • Trebuie să accesezi pagina Calendarului pentru a participa la ofertă.
 • Toate etapele încep la 02:01 AM.
 • O ofertă este considerată finalizată în vederea atingerii Obiectivului de etapă în funcție de tipul acesteia. O ofertă Misiune necesită o finalizare efectivă, în timp ce restul ofertelor disponibile necesită doar optarea pentru acestea.
 • Premiile de Etapă/Calendar vor fi creditate instantaneu la expirarea Etapei. Dacă apare vreo problemă tehnică, recompensele vor fi creditate în termen de 48 de ore.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Îndeplinește obiectivele din Calendarul de iarnă și bucură-te de premii surpriză

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult