Black Friday la Maxbet: ai până la 1.000 RON + 150 FREESPINS dacă îți deschizi cont

2022-11-09 08:42:25 4,5k 0

Jocurile de cazino nu puteau fi ocolite de „febra Black Friday”, iar Maxbet vine cu o ofertă promoțională foarte avantajoasă pentru clienții noi care își deschid cont prin intermediul link-urilor din acest articol articol de astăzi, 9 noiembrie, până pe 14 noiembrie (ora 23:59).

Tot ce trebuie să faci pentru a primi 150% din prima depunere (până la 1.000 RON) și 150 de rotiri gratuite la Big Bass Splash este să dai click pe unul dintre link-uri, iar după ce realizezi prima depunere să introduci „MAXBONUS150”, în rubrica rezervată. Depunerea minimă eligibilă este de 50 RON, deci dacă depui această sumă vei avea în cont 125 RON.

Înregistrează-te acum și profită de oferta limitată pentru Black Friday

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM BENEFICIEZ DE OFERTA DE BLACK FRIDAY

 1. Deschide-ți cont la Maxbet prin acest LINK SPECIAL până joi, 14 noiembrie.
 2. Efectuează o primă depunere de minim 50 RON 
 3. Folosește codul „MAXBONUS150” și vei primi până la 1.000 RON (150% din depozit), plus 150 de învârtiri gratuite la slotul Big Bass Splash.

Termeni și condiții ofertă

 • Această ofertă este disponibilă pentru clienții noi care își deschid cont prin intermediul link-urilor de pe PariuriX.com, în perioada 9 - 14 noiembrie (ora 25:59). Deschide-ți cont acum!
 • Pentru a activa oferta, trebuie să depui minim 50 RON și să folosești codul promoțional „MAXBONUS150”. Fondurile suplimentare sunt transferate în balanța reală după ce sunt rulate de 30 de ori împreună cu suma depusă. Așadar, dacă depui suma minimă eligibilă, trebuie ca în maxim 30 de zile să faci un rulaj de 30 x 125 = 3.750 RON.
 • Câștigurile generate de rotirile gratuite la slotul Big Bass Splash trebuie rulate de 30 de ori în termen de 7 zile, prin mize maxime de 25 RON.
 • Suma maximă care poate fi retrasă în urma îndeplinirii fiecărui rulaj este 1.000 RON.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Înregistrează-te acum și profită de oferta limitată pentru Black Friday

 

OFERTĂ ALTERNATIVĂ - 200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE

Dacă vrei o ofertă alternativă prin care să beneficiezi de 200 rotiri gratuite fără depunere, atunci uite ce ai de făcut:

 1. Deschide-ți cont prin intermediul acestui LINK SPECIAL.
 2. Mergi în secțiunea „Profilul meu”, apoi în „Verificare” și încarcă o fotografie a unui act de identitate.
 3. După ce primești mesaj că documentul a fost validat, intră la rubrica „Bonus disponibil” și introdu codul „K_BIG200”.
 4. Primești automat 200 de învârtiri gratuite la slotul Big Bass Splash.

Citește termenii și condițiile!

Deschide-ți cont și pune mâna pe cele 200 de rotiri gratuite fără depunere

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult