77RON fără depunere la Maxbet Casino, doar în august 2020!

2020-08-24 08:52:00 1,7k 0

În luna august, Maxbet.ro te recompensează cu 77RON pentru verificarea contului. Tot ce trebuie să faci pentru a primi fondurile pe care le poți folosi la sloturi este să accesezi link-urile speciale din acest articol, să dai click pe „Profilul meu”, apoi pe „Verificare”, apoi să încarci o fotografie cu un act de identitate propriu. După ce documentul va fi validat, introdu codul „77RON” în rubrica Bonus Disponibil. Înainte de a retrage banii, trebuie să îi rulezi de 60 de ori și să efectuezi o primă depunere de minim 100RON.

Verifică-ți contul la Maxbet și profită de fondurile de 77RON

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot primi fondurile suplimentare?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Intră la secțiunea "Profilul meu".
 3. Apasă pe ”VERIFICARE" și apoi încarcă o fotografie cu un act propriu de identitate în câmpul "Adaugă fișierele aici"
 4. După ce procesul de verificare a fost finalizat, iar documentul validat, intră la rubrica Bonus Disponibil și introdu codul 77RON
 5. Vei primi 77RON, pe care îi poți folosi la sloturile: Shining Crown, Burning Hot, 5 Dazzling Hot, 20 Burning Hot, 40 Super Hot, 20 Super Hot, Sizzling Hot, Ultra Hot Deluxe, Roaring Forties, Mega Joker, Power Stars, Xtra Hot.

Termeni și condiții ofertă verificare cont

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Oferta este valabilă până la data de 1 septembrie 2020.
 • Pentru a primi 77RON pe care îi poți juca la sloturile menționate mai sus, trebuie să îndeplinești instrucțiunile de verificare a contului și să introduci codul „77RON” în rubrica Bonus Disponibile.
 • Fondurile sunt valabile 7 zile de la creditare.
 • Înainte de a retrage fondurile, ele trebuie rulate de 60 de ori. De asemenea, trebuie să efectuezi o primă depunere de minim 100RON.
 • Miza maximă per rundă este 2,5RON.
 • Câștigurile generate de folosirea fondurilor suplimentare sunt limitate la 500RON.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Verifică-ți contul la Maxbet și profită de fondurile de 77RON

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult