Primești 50RON dacă joci la noul slot John Doe

2019-01-30 11:49:10 1,6k 0

Admiral.ro vine cu un slot nou care te provoacă să îți imaginezi cum ar fi să rezolvi singur misterul unei crime complicate, care a oripilat un oraș întreg: John Doe™. Indiciile sunt la tot pasul, trebuie doar să le observi. În plus, dacă mizezi 150RON în perioada 30-31 ianuarie, primești 50RON pe care îi poți transforma în fonduri reale respectând regulamentul ofertei. Intră pe link-urile speciale din acest articol și intră în pielea unui detectiv căruia nu îi scapă nimic!

Joacă la noul slot și primește fondurile suplimentare de 50RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum beneficiez de ofertă?

  1. Loghează-te în contul tău pe Admiral.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
  2. Joacă minim 150RON la noul slot John Doe™ în perioada 30-31 ianuarie 2019.
  3. Indiferent dacă pierzi sau câștigi, primești 50RON pe care îi poți transforma în bani reali respectând condițiile de rulaj (30x)

Termeni și condiții ofertă John Doe™

  • Oferta este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a fi eligibil, trebuie să mizezi minim 150RON la slotul John Doe™
  • Fondurile suplimentare de 50RON vor fi creditate în cel târziu 48 de ore de la finalul promoției și trebuie rulate de 30 de ori în maxim 30 de zile pentru a putea fi retrase.
  • Fondurile suplimentare nu pot fi jucate  la pariuri sportive, jocurile de tip jackpot cu miză progresivă, jocurile de la Cazinoul Live şi la următoarele jocuri: Sizzling 6™, Sizzling Gems™, Sizzling Hot™ 6 Extra Gold, Sizzling Hot™ deluxe, Sizzling Hot Quattro™, Book of Ra™ deluxe 6, Book of Ra™ Classic, Book of Ra™ Magic, Book of Ra™ deluxe, Lucky Lady's Charm™ deluxe 6, Lucky Lady's Charm™ deluxe, Lord of the Ocean™, Roaring Forties™, Plenty of Fruit™ 40, Roaring Wilds™
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Joacă la noul slot și primește fondurile suplimentare de 50RON!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult