Primești 25RON pariu gratuit pentru cazino dacă joci la sloturile EGT, marți și joi noaptea

2022-03-08 10:03:00 3,8k 0

Winmasters.ro îți dă unde verde la distracție și la extra câștiguri în fiecare noapte de marți și de joi, între orele 19:00 și 02:00. Intră pe link-urile speciale din acest articol și joacă la oricare dintre sloturile disponibile pe pagina „EGT HOT Nights” în zilele și în intervalul menționat. După 100 de runde câștigătoare, primești automat un pariu gratuit în valoare de 25RON pe care îl vei putea folosi tot în secțiunea cazino. Atenție la un aspect foarte important: pentru a fi luată în calcul la îndeplinirea condiției, runda câștigătoare trebuie să aibă miza cuprinsă între 1 și 10RON. 

Joacă la sloturile EGT și profită de 25RON pariu gratuit în secțiunea cazino

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot obține pariul gratuit pentru cazino?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Acceptă oferta.
 3. Marți spre miercuri și joi spre vineri (între 19:00 și 02:00), joacă la oricare dintre sloturile disponibile în pagina „EGT HOT Nights”
 4. După 100 de runde câștigate, primești automat un pariu gratuit în valoare de 25RON, pe care îl poți folosi în secțiunea cazino.

Termeni și condiții ofertă EGT Hot Nights

 • Oferta este valabilă pentru toți clienții în zilele de marți și joi, începând cu orele 19:00, până la ora 02:00 a zilei următoare. Deschide cont acum!
 • Trebuie să accepți oferta.
 • Pentru a primi un pariu gratuit la cazino în valoare de 25RON, trebuie să câștigi 100 de runde la sloturile din pagina „EGT Hot Nights”.
 • Sunt eligibile doar rundele cu miză minimă 1RON și miză maximă 10RON.
 • Prin folosirea pariului gratuit, se poate obține un câștig maxim de 150RON.
 • Poți profita de ofertă câte o dată în fiecare zi disponibilă, dacă ai încărcat pe platformă documentele solicitate pentru verificarea identității.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Joacă la sloturile EGT și profită de 25RON pariu gratuit în secțiunea cazino

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult