Primești până la 250RON fonduri suplimentare dacă joci Justice League

2019-09-08 20:47:23 1,4k 0

Betfair.ro îți dă înapoi 50% din suma depusă, până la 250RON, dacă intri pe link-urile speciale de mai jos, revendici fondurile suplimentare și apoi le rulezi pe Justice League. Atenție: oferta este deschisă numai clienților Betfair casino selectați, iar depunerea minimă eligibilă este de 25RON.

Revendică fondurile suplimentare și transformă-le în bani reali jucând Justice League

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot obține fondurile suplimentare?

 1. Loghează-te în contul tău Betfair.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Accesează secțiunea ”Vegas” - ”Promoții” - ”PRIMEȘTI 50 % DIN SUMA DEPUSĂ PÂNĂ LA 250 RON (50€/£/$)” și apasă pe butonul ”Revendică”.
 3. Depune minim 25RON și primești 50% din depunerea efectuată (maxim 250RON)
 4. Pentru a le retrage, pariază fondurile suplimentare primite de 20 de ori pe Justice League.

Exemplu: Dacă optezi pentru ofertă și alimentezi cu 100RON, primești 50RON pe care trebuie să îi rulezi de 20 de ori (deci 1000RON) pe Justice League.


Termeni și condiții ofertă

 • Oferta este destinată doar clienților selectați. Deschide cont acum!
 • După ce apeși pe butonul ”Revendică” trebuie să depui minim 50RON pentru a beneficia de ofertă. În acel moment vei primi în plus 50% din suma depusă, bani ce vor fi transferați într-un portofel secundar ce vor conține fondurile suplimentare.
 • Sumele suplimentare primite trebuie rulate de 20 de ori pe jocul Justice League.
 • Atunci când un jucător alege să participe la o depunere de tip cumpărare/confirmare/revendicare, valoarea combinată a sumei de bani reali cu care se cumpără este combinată cu bonusul specificat. Aceasta este denumită „sold promoțional de cazinou”. Atunci când un jucător plasează un pariu, cazinoul va folosi mai întâi fondurile angajate de acesta, iar soldul de bonusuri va fi folosit după ce suma de cumpărare a fost utilizată în întregime.
 • Poți beneficia o singură dată de această ofertă
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale operatorului. Pariază responsabil!

Revendică fondurile suplimentare și transformă-le în bani reali jucând Justice League

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult