Ofertă exclusivă: 200RON pe zi fonduri suplimentare la reîncărcare

2019-03-26 15:52:01 1,5k 0

Betano.ro are o ofertă exclusivă în secțiunea cazino: dacă joci minim 200RON la sloturile Novomatic până pe 27 martie, la ora 21:59, primești fonduri suplimentare de până la 200RON, egale cu valoarea unei reîncărcări. Intră pe link-urile speciale de mai jos, joacă Book of Ra Classic, Book of Ra Deluxe, Power Stars și Sizzling Hot Deluxe la o grafică excelentă și câștigă bani pe care îi poți transforma în CASH. Atenție: poți beneficia de ofertă în fiecare zi a ofertei!

Joacă sloturile Novomatic și câștigă fonduri suplimentare de până la 200RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot beneficia de ofertă?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Joacă minim 200RON la sloturile Novomatic: Book of Ra Classic, Book of Ra Deluxe, Power Stars și Sizzling Hot Deluxe.
 3. Vei primi fonduri suplimentare egale cu valoarea unei reîncărcări, de până la 200RON.
 4. Poți beneficia de ofertă o dată pe zi.

Termeni și condiții ofertă

 • Oferta este valabilă atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei noi. Deschide cont acum!
 • Oferta este valabilă până pe 27 martie, ora 21:59.
 • Oferta este dispobibilă o dată pe zi pentru toate sloturile video Novomatic din secțiunea Vegas.
 • Trebuie să joci minim 200RON pentru a beneficia de fondurile suplimentare, care vor fi creditate în maxim 48 de ore și trebuie folosite în maxim 7 zile.
 • Pentru a putea retrage fondurile suplimentare, suma totală (depunere plus bonus) trebuie pariată de 5 ori la pariuri sportive (pe cote minime de 1.65) sau 12,5 ori la Cazinou. De exemplu, pentru o depunere de 200 RON vei primi un bonus de 200 RON (în total o sumă de 400 RON), pe care va trebui sa o pariezi (să o rulezi) în total de de 2.000 RON la pariuri sportive sau în total de 5.000 RON la Cazinou. 
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Joacă sloturile Novomatic și câștigă fonduri suplimentare de până la 200RON!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult