200 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

2023-02-14 08:51:00 13,1k 0

Cazinoul Betano celebrează așa cum se cuvine luna iubirii. Te vei îndrăgosti și tu de oferta pentru clienții noi: dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din acest articol folosind codul „DRAG200”, vei primi 200 de rotiri gratuite cash fără depunere, la verificarea contului. Slotul ales este unul care se încadrează perfect în peisajul acestor zile: 10 Burning Heart. Grăbește-te și înregistrează-te, pentru că oferta este valabilă numai până pe 19 februarie!

Deschide-ți cont și beneficiază de 200 FREESPINS fără depunere și fără condiții de rulaj

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT PRIMI ROTIRILE GRATUITE?

  1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL, folosind codul „DRAG200”.
  2. Trimite o fotocopie a cărții de identitate pentru verificarea contului.
  3. După ce documentul este aprobat, primești 200 de rotiri gratuite cash la 10 Burning Heart, câte 40 pe zi, timp de 5 zile consecutive.

Termeni și condiții ofertă bun venit Valentine's

  • Oferta este valabilă în perioada 14-19 februarie, doar pentru clienții care își deschid cont prin intermediul link-urilor din acest articol. Deschide cont acum!
  • Pentru a activa oferta, trebuie să folosești la înregistrare codul menționat, apoi să îți verifici identitatea.
  • Fiecare rotire gratuită are valoarea 0,20 RON.
  • Rundele gratuite sunt disponibile 3 zile de la creditarea în cont, iar câștigurile generate sunt în bani reali. Deci nu sunt atașate condiții de rulaj! Ce câștigi, poți retrage!
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
  • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide-ți cont și beneficiază de 200 FREESPINS fără depunere și fără condiții de rulaj

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult