Câștigă 20 free spins până la miezul nopții!

2018-10-29 12:57:43 2,8k 0

Halloween-ul se apropie, iar legenda spune că această noapte este cea mai potrivită pentru a juca la slotul „Tales of Darkness Lunar Eclipse”, pe Admiral.ro. Nu trebuie să fii vârcolac sau ceva de genul ca să câștigi 20 de rotiri gratuite. Trebuie doar să intri pe link-urile speciale din acest articol și să mizezi minim 50RON la slotul amintit astăzi, până la miezul nopții (ora 23:59). Premiul e garantat!

Joacă la „Tales of Darkness Lunar Eclipse” și câștigă rotirile gratuite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot câștiga rotirile gratuite?

 1. Loghează-te în contul tău Admiral.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Mizează cel puțin 50RON la slotul „Tales of Darkness™ Lunar Eclipse”
 3. Primești garantat 20 de free spins la slotul „Tales of Darkness™ Lunar Eclipse”. Câștigurile din aceste rotiri pot fi retrase după îndeplinirea condițiilor de rulaj.

Termeni și condiții ofertă „eclipsă de Lună”

 • Oferta este destinată clienților existenți. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Oferta este valabilă numai pentru slotul „Tales of Darkness Lunar Eclipse”, în ziua de 29 octombrie (orele 00:01 - 23:59)
 • Miza minimă eligibilă este 50RON. Rotirile gratuite câștigate vor fi creditate în 48 de ore de la încheierea ofertei și vor putea fi folosite doar la slotul „Tales of Darkness Lunar Eclipse”, în termen de 7 zile de cât au fost creditate în cont.
 • Daca nu dorești să participi la campanie apăsă butonul “Anulează free spins”
 • Câștigurile generate de free spins trebuie rulate de 30 de ori înainte de a fi retrase. La pariuri sportive, cotele cumulate ar trebui să fie de 2.0 sau mai mari. Precizarea este valabilă atât pentru pariurile single, pentru acumulatoare sau pentru pariurile de tip multiway. Pariurile încasate și cele anulate nu sunt luate în considerare. Pariurile aprobate parțial sunt excluse de la bonus.
 • Rotirile acordate sau câștigurile vor fi pierdute în cazul în care userul va efectua o retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare menționate mai sus.
 • În cazul în care clientul are deja alt bonus activ. Bonusul din această ofertă va fi declarat “în așteptare”, până când bonusul activ fie va fi convertit, fie expirat, ori până când userul a pariat întregul bonus ori a cerut ștergerea acestuia. Bonusul “în așteptare” va expira după 30 de zile de la data acordării.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Joacă la „Tales of Darkness Lunar Eclipse” și câștigă rotirile gratuite!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult