Promotii zilnice la Unibet Bingo

Unibet.ro Bingo (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) este unul dintre cele mai importante site-uri de bingo online din intreaga lume, care va ofera un mediu incitant in care va puteti juca si castiga premii extraordinare. Unibet bingo ofera promotii excelente si servicii care va pot lasa cu gura cascata.

In ceea ce priveste designul site-ului nu avem prea multe de spus deoarece acesta are o interfata simplista, ce cuprinde sectiuni bine pozitionate si organizate. Site-ul este disponibil si in limba romana.

Unibet bingo este un site de bingo online care va pune la dispozitie o multime de facilitati interesante, insa cel mai bun lucru este ca ofera o multime de bonusuri impresionante. Deschiderea unui cont va aduce posibilitatea de a incasa un bonus de 100% din prima depunere care poate ajunge pana la suma de 50Euro.

Unibet bingo va pune la dispozitie turnee zilnice, pline cu jucatori de bingo, in care puteti sa va testati abilitatile si sa va incercati norocul pentru a castiga premiile excelente puse la bataie.

La Unibet Bingo aveti urmatoarele promotii:

Camera Unibet Bingo
Zilnic: In camerele Studio 60 si Lucky Break aveti doua jocuri cu premii garantate de cate 1.000 de euro. Jocurile au loc la ora 20:00 si ora 22:00. In primul caz premiile se acorda atunci cand jucatorii reusesc sa faca o linie sau bingo, iar la turneul de la ora 22:00 premiul de 1.000 euro este impartit intre zece jucatori.

Zilnic: De la orele 13, 19 si 23:30 in camera Mega Jackpot aveti ocazia sa jucati la Bingo Linx, jocuri care au premii totale de 10.000 de euro.

Luni: Primiti cate trei bilete gratuite in camera Studio 60, de la orele 18:00 si 20:00 si alte trei bilete in camera Lucky Break, de la orele 19:00 si 21:00. Tot ce trebuie sa faceti pentru a primi aceste bilete este sa fiti in acele camere la orele respective.

Luni: Din 30 in 30 de minute in camera Mega Jackpot au loc extrageri. Premiul initial este de 650 euro, dar acesta creste la fiecare jumatate de ora cu cate 50 de euro. In miezul noptii, la ultima extragere de la 00:30, premiul total fiind de 4.000 de euro.

Marti: Cu doar 1, 2 sau 5 eurocenti puteti cumpara bilete in camera Mega Jackpot. Promotia este valabila intre orele 11 si 14.

Miercuri: In aceasta seara primiti 25% din banii pierduti intre orele 20 si 21. Banii sunt returnati sub forma de bonus si trebuie rulati odata inainte de a putea retrae.

Miercuri: Primiti cate doua bilete gratuite la fiecare bilet cumparat intre orele 21 si 23. Oferta este valabila doar pentru biletele cumparate in camera Daubers Diamond.

Joi: De la ora 20 si pana la 1 noaptea sun puse in joc jackpoturi de 500 de euro in fiecare si jackpot de 250 de euro la fiecare jumatate de ora. Aceste jackpoturi se pot castiga doar in camerele Studio 60 (prima jumatate de ora) si Lucky Break (a doua jumatate de ora).

Vineri: De la ora 17 in camera Studio 60 este un fond total de premiere de nu mai putin de 25.000 de euro.

Vineri: In camera Mega Jackpot de la ora 20:00 aveti un joc de Bingolinx cu premii totale de 2.500 de euro. Dupa acesta la fiecare jumatate de ora vor fi jackpot-uri de 1.000 euro si de 1.500 euro.

Sambata si duminica: Primiti un bilet gratuit la fiecare bilet cumparat in camera Lucky Break.

Sambata: In camera Studio 60 imediat dupa ce un premiu ''Full House'' este castigat are loc un joc suplimentar. Acolo aveti ocazia sa castigati din nou, utilizand aceleasi bilete de la jocul precedent. Aceasta promotie este valabila intre orele 19 si 21.

Duminica: Primiti un numar dublu de puncte bingo, indiferent de camera in care jucati 

Platforma de joc prezenta pe site va ofera posibilitatea de a va juca bingo online utilizand unele dintre cele mai bune facilitati si functii. De asemenea, jocurile au o grafica foarte frumoasa datorita acestei platforme.

Unibet bingo va ofera tranzacatii rapide si sigure prin intermediul urmatoarelor modalitati de plata: Moneybookers, Neteller, Bank Transfers, Visa & Mastercard, Visa Electron.

Serviciul de relatii cu clientii va poate furniza informatiile dorite 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana prin email, telefon si live chat.

Unibet bingo va asigura un gameplay de exceptie in ceea ce priveste jocurile de bingo online de tipul 75 & 90 ball!

Seriozitate, calitate, premii mari, bonus pentru prima depunere, aceastea sunt cateva dintre marile avantaje oferite de Unibet bingo. Deschideti-va un cont chiar acum pentru a profita de toate aceste lucruri excelente.

Site-ul oficial este unibet.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi