Promotii Superbet – Super Bonus si Pariul Sansa

Superbet, una dintre casele de pariuri offline cele mai cunoscute de pe piata romaneasca incearca sa isi atraga clinetii cu cateva promotii destul de avantajoase si in acelasi timp de nerefuzat. Promotii actualede la aceasta casa de pariuri offfline sunt in numar de doua si poarta denumirea de Super Bonus si Pariul Sansa.

superbet.png

  • Super Bonus

Grila Superbet se activeaza atunci cand pariati cel putin 6 evenimente ce au cote de minim1.15 iar maxim jumatate dintre evenimente sunt de tipul rezultat final, pauza sau final sau chiar sansa dubla.

Cu alte cuvinte, Superbet va ofera un bonus la castig in functie de numarul de evenimente de pe bilet. Cu cat aveti mai multe evenimente castigatoare pe bilet, cu atat aveti sansa de a capta un bonus mai mare. Spre exemplu, la 6 evenimente castigatoare veti primi un bonus de 10%, la 7 evenimente un bonus de 15% si asa mai departe, incat la 16 evenimente consecutive castigatoare, aveti sansa de a castiga un bonus de 60%.

In functie de evenimentele carora li se  atribuie cota 1.00 din anumite motive, se stabileste si grila de bonusare dupa cum urmeaza:

Daca dupa acordarea cotei 1.00 numarul de evenimente pe care ati pariat rezultat final, pauza sau final si sansa dubla este mai mare de jumatate, atunci biletele NU se mai supun sistemului de bonusare. Cu alte cuvinte nu veti castiga bonusul.

Daca dupa acordarea cotei 1.00, numarul de evenimente de acest gen este mai mic de jumatate, atunci se aplica Super Bonus pentru numarul de evenimente ramas cu cota minima de 1.15.

Va vom oferi un exemplu:

Daca pariati pe 10 evenimente : 5 pariuri rezultat final, pauza sau final, sansa dubla si 5 pariuri cu alte derivate, iar 2 dintre evenimentele pe care ati pariat rezultat final, pauza sau final, sansa dubla primesc cota 1.00, atunci se aplica Super Bonus pentru 8 evenimente, crescand castigul cu 20%.

  • Pariul sansa

Pariul sansa este o alta promotie pe care casa de pariuri offline Super Bet v-o pune la dispozitie si de care trebuie sa profitati neaparat, atat timp cat este valabila.

Super Bet va ofera o sansa in plus sa castigati, daca respectati urmatoarele conditii:

  • sa aveti minimum 11 evenimente plasate pe bilet.
  • cotele acestor evenimente sa aiba valoarea minima de 1.25
  • sa jucati un bilet simplu, fara combinatii
  • sa pierdeti maxim un eveniment de pe bilet

In cazul in care biletul dumneavoastra indeplineste toate conditiile enuntate mai sus, castigati 10% din eventualul castig impartit la cita meciului pierdut.

Pentru Pariul sansa NU se aplica nici o grila de bonusare. Daca unul sau mai multe evenimente primesc cota 1.00 din varii motive, conform regulamentului prezent pe site-ul Super Bet, atunci sansa la castig se pastreaza, insa se va raporta totul la noul castig posibil de pe bilet.

Acestea sunt cele doua promotii oferite in momentul de fata de catre agentia Super Bet si de care merita sa profitati in cel mai scurt timp posibil, atat timp cat ele mai sunt disponibile pentru toti clientii. Va dorim succes si speram sa obtineti bonusuri cat mai mari. Tpt ce aveti de facut este sa depuneti cat mai multe bilete la agentia Super bet si sa reusiti ca acestea sa fie cat mai corecte.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi