Promotii de nerefuzat la Sky Bets

Cu siguranta toti ati auzit de agentia de pariuri Sky Bets, una din casele de pariuri offline care mereu vine pe piata cu cele mai avantajoase oferte, de cele mai multe ori chiar cu cele mai bune promotii dintre toate casele de pariuri.

skybets.jpeg

Sky Bets va pune acum la dispozitie o multime de promotii in cazul in care va decideti sa incepeti sa plasati bilete la aceasta agentie si va garanteaza faptul ca nu veti fi absolut deloc dezamagit. Articolul nostru va va prezenta toate promotiile actuale a celor de la Sky Bets, promotii de nerefuzat si aproape de neegalat de nici o alta casa de pariuri offline.

Care sunt promotiile actuale la Sky Bets?

  • Ghinionul se plateste triplu

Promotia intitulata “Ghinionul se plateste triplu” este cea mai cunoscuta promotie oferita de Sky Bets si poate una din cele mai bizare dar si interesante promotii de pe piata.

Sky Bets va premiaza chiar si in cazul in care plasati un bilet la aceasta agentie iar toate evenimentele de pe tichet sunt pierdute. In acest caz, veti primi un castig in valoare de 3 ori mai mare decat castigul eventual al biletului daca ar fi fost castigator. Este o promotie de neegalat iar noi va sfatuim sa nu treceti cu vederea peste aceasta atat de usor deoarece este extrem de avantajoasa.

  • Promotie August

In luna august, Sky Bets va ofera sansa de a paria pe cea mai mica miza dintre toate casele de pariuri offline. Suma minima pariata este de 1 ron ( suma minima pariata= miza 0.95 ron + 0.05 ron t.a. ).

  • Bonus 100%

La Sky Bets daca pariati cel putin 20 de meciuri pe bilet, aceasta agentie va dubleaza castigul instant. Tot ce trebuie este ca toate pariurile sa fie castigatoare  iar in aceste conditii, va asteapta si mai multi bani decat in mod normal.

  • Sansa 11

Castigati si atunci cand pierdeti. Daca pariati minim 11 meciuri si pierdeti un singur meci pe bilet, primiti 10% din valoarea castigului pentru meciurile pariate corect. Este o oferta extrem de avantajoasa, mai ales pentru pariorii care pierd de obicei cate un meci de pe un bilet cu 10-12 evenimente sportive.

  • Super 200

Super 200 este iarasi o alta promotie de nerefuzat oferita de casa de pariuri Sky Bets. Daca efectuati un pariu cu cota totala cel putin egala cu 200, in cazul in care pierdeti un singur meci de pe bilet, castigati de 10 ori valoarea mizei pariate.

  • Taxe 0%

Atunci cand doriti sa efectuati un pariu pe cursele de caini sau pariuri live, puteti face acest lucru fara a mai plati taxe. Asadar agentia Sky Bets nu va ofera numai promotii in ceea ce priveste evenimentele sportive din fotbal, tenis si asa mai departe. Aveti sansa de a castiga mai mult pana si la pariurile pe cursele de caini. Promotia este [permanenta si se refera la taxa de administrare de 5%, atat de cunoscuta de catre orice parior care plaseaza bilete la agentiile de pariuri offline.

  • Super Bonus

In final, era evident ca si Sky Bets va ofera un bonus la castig extrem de avantajos ca orice casa de pariuri offline, dar bonusurile oferite de aceasta agentie sunt de departe cele mai mari de pe piata. Nu va ramane decat sa profitati de aceasta promotie si sa incercati sa castigati cat mai mult de pe urma acesteia.

Bonus de:

55% Pentru minim 15 meciuri jucate, cota minima 1.20.
50% Pentru minim 14 meciuri jucate, cota minima 1.20.
45% Pentru minim 13 meciuri jucate, cota minima 1.20.
40% Pentru minim 12 meciuri jucate, cota minima 1.20.
37% Pentru minim 11 meciuri jucate, cota minima 1.20.
33% Pentru minim 10 meciuri jucate, cota minima 1.20.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi