Promotie Viktoria Plzen – Petrolul Ploiesti: 100% Banii inapoi daca se dicteaza un penalty!

In ultima vreme aceasta casa de pariuri online ne-a obisnuit cu promotii atractive pe meciurile echipelor romanesti in cupele europene. Nici astazi acestia nu se lasa mai prejos, venind cu o oferta foarte atractiva pe meciul dintre  Viktoria Plzen – Petrolul Ploiesti, partida contand pentru mansa a doua din turul 3 preliminar din Europa League.

Toate pariurile pierdute de tipul: Scor Corect, Marcator oricand si Rezultat Dublu (pauza/final) vor fi rambursate in limita a 180RON daca se acorda un penalty pe durata meciului Viktoria Plzen – Petrolul Ploiesti!

Mai mult decat atat, indiferent daca se acorda sau nu un penalty, odata ce ati pariat pe una din optiunile despre care am vorbit mai sus  primiti automat sapte rotiri gratuite la jocul de cazinou Starburst.

Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, trebuie sa va deschideti un cont prin acest link!

Promotie Plzen - Petrolul

Termeni si conditii oferta penalty:
- Sunt luate in considerare doar pariurile de tipul Scor corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand, plasate inainte ca meciul sa inceapa.
- Sunteti rambursat doar daca se acorda un penalty in primele 90 minute plus prelungirile fiecarei reprize. Nu se iau in considerare eventuale reprize de prelungiri, dar nici eventuale lovituri de departajare.
- Sunteti rambursat in limita sumei de 180RON, indiferent de numarul de pariuri plasate (atata timp cat plasati pariuri eligibile pentru aceasta promotie, iar suma pariurilor pierdute nu depaseste aceasta suma)
- Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 inainte sa poata fi retras. Daca ati primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie sa rulati suma de 540RON inainte sa puteti solicita o retragere. Aveti un termen de 30 zile sa indepliniti conditiile de rulaj.

Termeni si conditii oferta Starburst:
- Pentru a primi cele sapte rotiri la Starburst trebuie sa plasati cel putin un pariu pe una din optiunile de pariere Scor corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand.
- Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile vineri, intre orele 13:00 si sambata, orele 01:59.
- Suma de bani castigata la Starburst trebuie rulata o data inainte sa poata fi retrasa. Daca ati castigat 50RON, trebuie sa rulati apoi suma de 50RON inainte sa puteti retrage bonusul.  Conditiile de rulaj trebuie indeplinite pana sambata dimineata la orele 01:59.

Pariaza acum pe meciul Viktoria Plzen – Petrolul Ploiesti!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi