Promoţie Unibet: Pariu live fără risc pentru meciul ASA Târgu Mureş - FC Voluntari

Penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 va începe astăzi de la ora 20:30 la Târgu Mureş, acolo unde ASA o vo întâlni pe FC Voluntari. Dacă plănuieşti să pariezi live pe acest meci sfatul meu este să alegi casa de pariuri online Unibet (deschide cont aici).

Ea oferă un pariu live gratuit de 25 RON dacă vei paria LIVE minim 100 RON pe duelul de la Târgu Mureş. Pariurile trebuie jucate la cote de minim 1.40. Pariul gratuit va fi creditat în cont indiferent dacă pariurile live jucate din bani reali au fost câştigate sau pierdute.

Pentru a beneficia de acest bonus Unibet este necesar să te înscrii la promoţie, adică să intri pe ACEASTĂ PAGINĂ şi să dai click pe butonul Optaţi.

Dacă ai îndeplinit condiţia de mai sus şi ai pariat minim 100 RON live la cote de minim 1.40 pe meciul ASA Târgu Mureş - FC Voluntari luni seară, până la ora 19:00 CET, vei primi pariul gratuit de 25 RON. Ţine cont de faptul că dacă pariul gratuit va fi câştigat în cont vei primi sub formă de bani cash doar profitul (ex. joci pariul gratuit de 25 RON pe cota 3 şi câştigi, vei primi în cont 25x3-25=75 RON).

Deschide cont acum la Unibet pentru a paria apoi live pe meciul ASA Târgu Mureş - FC Voluntari!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi