Promoţie Unibet: pariază live în weekend (8-9 aprilie 2017) şi vei primi un pariu gratuit de 25 RON

Cu un weekend plin de meciuri care mai de care mai atractive la orizont cu siguranţă promoţia pregătită de către Unibet te va interesa. Spun asta deoarece vei putea primi un pariu gratuit de 25 RON fără să fie nevoie să faci ceva special, doar să plasezi pariuri live.

Cum obţii pariul gratuit de 25 RON oferit de Unibet?

  1. Nu trebuie decât să urmezi paşii prezentaţi de mine mai jos
  2. Accesează ACEASTĂ PAGINĂ şi în ea dă click pe butonul "Optaţi". Trebuie să fii în logat în cont, aşa că dacă n-ai cont la Unibet după ce dai click pe linkul de mai sus deschide întâi contul şi apoi poţi reveni în pagină pentru a opta la promoţie.
  3. Joacă pariuri live în valoare de cel puţin 120 RON sâmbătă 8 aprilie sau duminică 9 aprilie pe bilete simple (un singur pronostic) cu cota minimă 1.40 pe ligile de fotbal eligibile. Ţine cont că pariurile live care au fost închise cu opţiunea Cash Out nu vor fi luate în calcul la stabilirea sumelor jucate.

Dacă ai îndeplinit paşii de mai sus, luni 10 aprilie 2017 vei primi în cont un pariu gratuit de 25 RON. Acesta va fi disponibil în cont timp de maxim 7 zile.

Spuneam mai sus de ligile de fotbal eligibile. Acestea sunt: Anglia Premier League, Italia Serie A, Spania La Liga, Germania Bundesliga, Franţa Ligue 1, Olanda Eredivisie, Belgia Pro League, Danemarca SuperLigaen, Suedia AllSvenskan şi Norvegia Eliteserien.

Deschide cont acum la Unibet pentru a paria live pe meciurile din weekend!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi