Promoţie Unibet: cotă mărită - 6.5 în loc de 5.5 - pentru triumful lui Chicago Cubs în noul sezon din MLB

Sezonul cu numărul 117 din MLB, cel mai puternic campionat de baseball din lume, va începe în a doua zi din luna aprilie. Până atunci ai timp să beneficiezi de o super cotă oferită de agenţia de pariuri Unibet pentru ca Chicago Cubs să câştige trofeul pentru a patra oară în istorie.

În sezonul precedent Chicago Cubs a câştigat Liga Naţională, fiind de altfel singura din cele 30 de formaţii din MLB care a trecut de 100 de victorii în sezonul regulat. Apoi le-a învins pe San Francisco Giants şi Los Angeles Dodgers, pentru ca în ultimul act să dispună de "indienii" din Cleveland după o finală echilibrată, decisă în meciul 7.

Crezi că Kris Bryant (foto: cbssports.com) şi compania vor reuşi să câştige din nou trofeul? Atunci poţi paria la orice casă de pariuri doreşti pe succesul lor la o cotă de 4.50, maxim 5.50, sau poţi alege Unibet pentru a paria la o cotă îmbunătăţită de 6.50.

Beneficiezi de această cotă mărită doar dacă plasezi pariul intrând pe ACEASTĂ PAGINĂ. În cazul în care vei intra pe Unibet în secţiunea pariuri sportive, categoria MLB, vei observa o cotă de doar 5.50 pentru succesul "băieţilor în albastru".

Pariază acum pe triumful lui Chicago Cubs în sezonul 2017-18 din MLB la o cotă de 6.50!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!