Promoție Unibet: Campionatul de pariere Euro Fotbal 2016 + Copa America

Odată cu începerea Campionatului European de Fotbal 2016, casele de pariuri online se întrec în a oferi promoții care de care mai tentante, una din acestea fiind Unibet (vezi aici site-ul agenției). Aici poți câștiga pe durata turneului din Franța o parte dintr-un pot total de 100,000€, iar tot ce trebuie să faci este să pariezi pe meciurile de la Euro, lucru pe care oricum l-ai fi făcut și fără această ofertă. Mai mult decât atât, partidele de la Copa America contează și ele. Dar hai să îți arăt mai exact ce ai de făcut în cadrul acestei promoții Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015).

campionatul-de-pariere-2.jpg

Ce am de făcut pentru a putea câștiga o parte din potul total pus în joc?
1. Intră pe unibet.ro și deschide un cont, dacă nu ai deja unul. Dacă îl deschizi prin link-urile noastre vei beneficia și de un pariu fără risc de 100% în limita a 150RON.

2. Loghează-te pe cont, accesează ”Promoții pariuri”, intră pe ”Campionatul de pariere Euro Fotbal 2016 + Copa America”, și apasă pe butonul ”Optați”.

3. Începe să pariezi pe meciurile de la Euro 2016 și / sau de la Copa America. Nu are importanță dacă pariurile tale sunt plasate pre-meci sau live. Toate pariurile câștigătoare îți vor aduce puncte pe baza unei formule pe care o voi prezenta mai jos, cu condiția să fie decise între 10 iunie, ora 22:00 și 11 Iulie, ora 00:59. Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât ai șanse mai mari să te clasezi mai sus în topul final, ceea ce îți va aduce un premiu mai consistent.

Care este formula de calculare a punctelor?
La fiecare pariu plasat vei primi un punctaj pe baza următoarei formule:

formula-calcul-1.png

Pentru calculul punctelor este luată în considerare miza în euro. Dacă ai pariat în RON, atunci se face o conversie automată.

Exemplu: Pui pe 10€ un bilet de cotă 5.50 format din trei evenimente. Acesta îți va aduce un punctaj total de 165 de puncte cu condiția să fie câștigător (10 * 3 * 5.5).

Cum sunt împărțite premiile?
Potul total de 100,000€ va fi divizat între primii 1,000 de clasați după cum urmează:

punctaj-1.jpg

Ce ar trebui să mai știu?
Clasamentul va putea fi consultat pe pagina promoției începând de sâmbătă 11 iunie, și va fi actualizat în fiecare zi la ora 17:00, luând în considerare toate punctele acumulate până la finalul zilei precedente.

Contează pentru această promoție orice pariu simplu sau multiplu plasat pe Campionatul European și Copa America, indiferent că este vorba de pariuri pre-meci sau live. Dar dacă plasezi pariuri multiple care conțin și alte selecții din alte sporturi sau competiții, atunci acestea nu se vor califica.

Pariurile plasate utilizând free bets, sau la care dai cash-in nu îți vor aduce puncte. Poți pune oricâte pariuri dorești pe orice miză; nu există limite din acest punct de vedere.

Deschide un cont acum la una din cele mai bune case de pariuri online din România pentru a câștiga o parte din cei 100,000€ puși în joc!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi