Promoție Sportingbet: FREEBET de 25RON la Astra vs Steaua!

astra-steaua.png

Sportingbet (deschide un cont acum) vine cu o promoție interesantă la partida Astra vs Steaua perfectă pentru cei care doresc să parieze live pe acest meci, dar care vor să fie acoperiți în cazul în care dau pe minus.


În ce constă promoția?

Plasează unul sau mai multe pariuri live pe Astra Giurgiu vs Steaua București, iar dacă la finalul partidei înregistrezi o balanță negativă de -100RON sau mai mult vei fi compensat cu un FREEBET de 25RON. 


Despre FREEBET

Freebet-ul va fi creditat luni 12 decembrie după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta trebuie folosit integral pe un singur pariu, iar dacă pariul este câștigător vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet accesează acest articol: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html.

Ar mai trebui spus că Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) are o platformă live destul de avansată care permite clienților să parieze în condiții bune, atât de pe PC cât și de pe dispozitive mobile. Oferta live este și ea foarte bogată acoperind zeci de piețe de pariuri diferite. Pentru mai multe detalii CLICK AICI.

Pariază și tu pe Astra Giurgiu vs Steaua București!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi