Promoție Sportingbet: Freebet de 25 RON la PSG vs Barcelona!

Sportingbet (deschide un cont acum) vine cu o promoție atractivă la partida dintre PSG şi Barcelona, perfectă pentru cei care doresc să parieze live pe acest meci, dar care vor să fie acoperiți în cazul în care dau pe minus.


În ce constă promoția?

Plasează unul sau mai multe pariuri live pe jocul PSG vs Barcelona, iar dacă la finalul partidei înregistrezi o balanță negativă de -100 RON sau mai mult vei fi compensat cu un freebet de 25 RON. 


Despre freebet

Freebet-ul va fi creditat miercuri 15 februarie după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta trebuie folosit integral pe un singur pariu, iar dacă pariul este câștigător vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet accesează acest articol: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html.

Ar mai trebui spus că Sportingbet are o platformă live destul de avansată care permite clienților să parieze în condiții bune, atât de pe PC cât și de pe dispozitive mobile. Oferta live este și ea foarte bogată acoperind zeci de piețe de pariuri diferite. Pentru mai multe detalii CLICK AICI.

Deschide cont acum la Sportingbet pentru a paria diseara live pe meciul PSG - Barcelona!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi