Promotie Public Bet – Bonus dublu

Public Bet, una din cele mai cunoscute case de pariuri sportive offline din Romania, va pune acum la dispozitie una din cele mai avantajoase promotii de pariere. Promotia oferita de aceasta agentie poarta denumirea de Bonus dublu si inca mai este disponibila pentru toti clientii Public Bet.

publicbet.jpg

In ce consta Bonusul dublu oferit de Public Bet?

Bonus dublu este acel bonus de 100% ce se acorda la un bilet castigator care indeplineste toate conditiilestipulate de catre agentia Public Bet, acestea fiind:

  • Biletul depus trebuie sa fie neaparat castigator.
  • Biletul trebuie sa contina minimum 20 de pronosticuri.
  • Cele 20 de evenimente pronosticate trebuie obligatoriu sa fie declarate castigatoare de catre agentia de pariuri si nu se iau in calcul evenimentele la care din anumite motive, li s-a acordat cota 1.00.
  • Miza minima a biletului trebuie sa fie de 1.9 ron la care bineinteles se va adauga taxa de administrare in valoare de 5%.
  • Cotele evenimentelor depuse pe biletul de pariuri trebuie sa aiba valoarea minima de 1.25. Este un avantaj destul de mare in conditiile in care majoritatea caselor de pariuri offline cer la o astfel de promotie o valaore minima a cotelor de 1.35-1.40.
  • Din bonusul de 100% oferit de Public Bet la castigul eventual, se va scadea miza jucata pe tichet.
  • Trebuie sa mai tineti cont si de una din cele mai importante conditii ale acestei agentii in ceea ce priveste aceasta promotie. Promotia NU este valabila si in cazul biletelor combinate.
  • Bonusul dublu se aplica in toate zilele saptamanii, asadar aveti sansa de a juca oricand la aceasta agentie si de a reusi sa castigati sume mult mai mari decat castigurile normale ce vi le poate oferi un bilet la pariurile sportive.

Speram ca aceasta promotie a celor de la Public Bet sa va starneasca interesul iar noi consideram ca nu trebuie trecuta cu vederea deoarece este una din cele mai avantajoase si atragatoare promotii in ceea ce priveste pariurile sportive la momentul actual.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi