Promotie Poker la Sportingbet – Bonus de 1000 de dolari la inscriere

Indiferent daca sunteti deja client Sportingbet sau nu, daca sunteti sau nu jucator la ParadisePoker, compania va ofera un bonus de inscriere de 1000 de dolari in camera Dollar.

Tot ce aveti de facut este sa va inregistrati un cont sau sa va folositi detaliile de autentificare laParadisePoker existente, sa descarcati software-ul acestora si apoi sa introduceti codul de bonus 1000 in sectiunea ‘’Pagina mea de poker’’ de pe site-ul web, in sectiunea ‘’Sumar bonusuri’’.Cu transe de 20 de dolari usor de deblocat, compania va pune la dispozitie 60 de zile pentru a merge la mese si a va revendica bonusul, asa ca nu mai stati pe ganduri, si profitati de aceasta oferta.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati ?

  • In primul rand, daca nu aveti deja un cont , trebuie sa va inregistrati pentru prima data la Sportingbet completand un formular cu datele dumneavoastra personale.
  • Downloadati software-ul de poker gratuit Ongame de pe siteul celor de la Sportingbet.
  • Introduceti codul de bonus BONUS1000 in sectiunea ‘’Pagina mea de poker’’.
  • Dupa ce ati realizat toti acesti pasi, bonusul este in asteptare in contul dumneavoastra de poker. Bonusul este eliberat din contul de asteptare in cel de bani reali in transe de cate 20 de dolari pentru fiecare 200 de puncte castigate. Aveti la dispozitie 60 de zile pentru a satisface cerintele bonusului.

Termenii si conditiile promotiei de poker sunt :

  • Bonusul de inscriere de 1000 de dolari se activeaza prin introducerea codului de bonus in sectiunea ‘’Pagina mea de poker’’. de pe site-ul web, in fila ‘’Sumar bonusuri’’.
  • Bonusul este e liberat din contul de asteptare in cel de bani reali in transe de cate 20 de dolari pentru fiecare 200 de puncte castigate.
  • Dupa ce bonusul este activat, aveti la dispozitie 60 de zile pentru a satisface cerintele bonusului.
  • Bonusul este disponibil pentru toti jucatorii Paradise Poker.
  • Bonusul se acorda doar o singura data pentru acelasi client. Nu incercati sa va creati conturi multiple pentru a obtine mai multe bonusuri deoarece aceasta reprezinta o infractiune si puteti fi sanctionati foarte grav.
  • Participantii si clientii care nu respecta oricare din termenii si conditiile acestei promotii vor pierde bonusul, fiind ulterior indepartat din contul de joc al acestora.

Concluzie :

Incercati sa profitati cat mai repede cu putinta de aceasta oferta a celor de la Sportingbet deoarece cu siguranta aveti sanse destul de mari de a castiga sume destul de interesante fara sa va asumati aproape nici un risc. Cu cat va pricepeti mai mult la poker cu atat aveti sanse mai mari de castig !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi