Promotie pariuri sportive pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal

Unibet.ro vine cu o oferta foarte buna pentru clientii care pariaza pe jocurile din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Brazilia 2014.

unibet.png

Tot ce trebuie sa faceti este sa pariati pe aceste partide, iar fiecare pariu castigator va fi credit cu un anumit punctaj. La final se va face un clasament, iar primele 20 de locuri vor fi premiate. Puteti sa castigati tricouri cu echipa nationala, bani bonus gratuiti, pariuri fara risc si runde gratuite la Starburst.

Punctele pentru pariurile castigatoare se calculeaza astfel: suma pariata X Total cote de pe biletul de joc (cota minima 1.20)

De exemplu daca pariati 10 euro pe o cota de 3.00 si pariul este castigator veti primi 30 de puncte.

Premii : Locurile 1-3 > 1 tricou echipa națională + 30 euro Free Bonus Money Locurile 4-6 > 25 euro Free Bonus Money Locurile 7-20 > 1 Pariu Fără risc 100% până la 150 RON + 20 Runde Gratuite la Starburst

Nu ratati aceasta oferta de la unibet.com.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va autentificati, sa optati pentru promotie (o gasiti pe pagina ''Promotii'' si sa  pariati pe meciurile din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondiala din Brazilia.

Daca nu aveti inca cont la aceasta agentie de pariuri sportive pe net puteti sa va deschideti unul dand click aici.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi