Promoţie NetBet: un şut în bară = 20.000 RON!

La pauza meciului dintre FCSB şi Dinamo din play-off-ul Ligii 1 ai şansa să câştigi mai mulţi bani decât o fac majoritatea elevilor lui Contra într-o lună întreagă. Practic un singur şut la ţintă ţi-ar putea aduce 20.000 RON, adică mai bine de jumătate din salariul lunar al lui Dan Nistor, unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din "haită". Poate te întrebi cum este posibil acest lucru.

Avem în plină desfăşurare o promoţie la agenţia de pariuri online NettBet. La capătul ei vor fi extrase 3 persoane care în pauza meciului de pe Naţional Arena vor trebui fiecare să expedieze câte 2 şuturi de la distanţa de 40 de metri. Cine nimereşte primul bara va câştiga 20.000 RON. În plus, ţine cont că în tribune se va afla şi patronul celor de la FCSB şi dacă acesta avea de gând să-l transfere pe Andrei Ivan doar pentru că-i plăcea de tumbele olteanului cine ştie cum te remarcă şi pe tine atunc când nimereşti bara de la o asemenea distanţă :)

Revenind la lucruri serioase vreau să-ţi spun şi cum poţi participa la această promoţie. Nu trebuie decât să urmezi paşii de mai jos.

  1. Înregistrează-te aici la NetBet, dacă n-ai deja cont.
  2. Intră pe pagina de promoţii din secţiunea pariuri sportive de pe site-ul NetBet
  3. Accesează promoţia BARA DE AUR - 20.000 RON
  4. Dă click în acea pagină pe butonul Înscriere (trebuie să dai click pe acel buton până pe 26.03 la ora 23:59 GMT)
  5. Plasează în intervalul 10 martie 2017 - 26 martie 2017 pariuri live sau pre-live cu o singură selecție în valoare minimă de 200 RON.

Tragerea la sorţi în urma căreia vor fi desemnaţi cei 3 câştigători va avea loc pe 27 martie 2017.

Pariază acum la NetBet pentru a intra în cursa pentru marele premiu de 20.000 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi