Promoţie Netbet: sunt puse la bătaie 12 excursii la EURO 2016 plus multe alte premii!

Netbet organizează o super promoţie în preambulul Campionatului European de fotbal. Sunt puse în joc 12 excursii la meciul de deschidere al turneului final, meci în care este implicată chiar reprezentativa României. Acesta este doar marele premiu al promoţiei pentru ca mai sunt oferite multe alte promoţii. Dar hai să-ţi explic mai exact despre ce este vorba.

1. Intră pe netbet.ro şi deschide cont, dacă n-ai deja. Primeşti şi un pachet de bonusuri de până la 1.500 RON la primele 5 depuneri.

2. Odată logat în cont intră pe pagina de promoţii şi dă click pe imaginea corespunzătoare promoţiei "Punem pariu că ajungi în Franţa la meciul României?"

promotii-netbet.JPG

3. În pagina nou deschisă dă click pe butonul "Înscriere". Acum eşti înscris la promoţie.

inscriere-promotie-netbet.JPG

Mai departe ai două posibilităţi de a ajunge la Franţa vs România.

4a. Plasează un pariu pe bilet simplu (1x2 FT) în valoare de minim 10 RON pe un eveniment care are loc în intervalul 6 mai 2016 21:00 GMT şi 2 iunie ora 20:59 GMT. Cu acest bilet ai asigurată o intrare la tragerea la sorţi.

4b. La Băneasa Shopping City vei găsi o pistă special amenajată pentru ca să poţi şuta. Ai la dispoziţie 5 şuturi, iar fiecare punct marcat va însemna o intrare în tragerea la sorţi, plus premii garantate (tablete Lenovo, drone Syma, Powerbankuri şi tricouri personalizate).

Această pistă este deschisă publicului până pe 2 iunie după următorul program:

  • luni - vineri: 13:00 - 21:00
  • sâmbătă - duminică: 10:00 - 22:00

1.JPG

Dacă reuşeşti să înscrii de cinci ori pe pista de la Băneasa vei primi automat pachetul turistic (ce cuprinde acesta îţi voi spune în paragraful următor). Doar primii trei care cumulează toate cele cinci puncte primesc automat premiul, aşa că grăbeşte-te să ajungi la Băneasa Shopping City pentru a nu rata această ocazie unică de a ajunge pe Stade de France la meciul Franţa vs România.

Pachetul oferit de netbet.ro cuprinde:

  1. Transport aerian (plecare 10.06.2016 - întoarcere 12.06.2016)
  2. Transport privat: Aeroport Beauvais - cazare Ibis Saint Denis - Aeroport Beauvais
  3. Cazare: la Hotel Ibis Saint Denis Stade Sud 3*, cameră single cu mic dejun inclus
  4. Bilet de intrare la meciul Franţa vs România de pe Stade de France

Premiile în obiecte oferite la pista de la Băneasa Shopping City diferă în funcţie de numărul de goluri marcate, astfel:

  • un punct reuşit din cinci şuturi = trico personalizat Netbet
  • două puncte reuşite din cinci şuturi = PowerBank 2200 mAh
  • trei puncte reuşite din cinci şuturi = dronă Syma
  • patru puncte reuşite din cinci şuturi = tabletă Lenovo IdeaTab 2 A8-50

În prima zi a campaniei, de la care sunt şi imaginile prezentate în acest articol, s-au acordat peste 100 de tricouri, 20 de power bank, 6 drone şi o tabletă.

2.JPG

La tragerea la sorţi la care se vor oferi nouă premii vor participa toţi cei care au plasat un pariu eligibil (despre care am vorbit anterior) şi cei care în intervalul 13 mai 2016 - 2 iunie 2016 au reuşit să marcheze măcar un punct din cinci şturi pe pista special amenajată la intrarea Băneasa Shopping City. Fiecare şut înscris înseamnă un bilet la tragerea la sorţi. Puteţi să primiţi bilete de intrare prin ambele modalităţi prezentate.

3.jpg

Deschide cont acum la Netbet pentru a beneficia de pachetul de bun venit cu o valoare totală de 1.500 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi